Briose din drob de pui

Postat de adnia in Aperitive / Garnituri
5 Mai 2013 | 5381 vizualizari
Briose din drob de pui

E imposibil sa treaca Pastele fara sa avem si putin drob, nu? Si pt. ca multi dintre noi considera mielul o carne mai greu de digerat, iata si o varianta mai dietetica, din pui..de data aceasta sub o alta prezentare.

Ingrediente

  •  Avem nevoie de:
  • -250 gr. ficat de pui
  • -250 gr. inimi de pui
  • -250 gr. piept de pui
  • -vegeta naturala
  • -sare, piper, dupa gust
  • -1/2 lingurita chilli
  • -1 legatura marar proaspat
  • -1 legatura ceapa verde
  • -1 legatura usturoi verde
  • -1 praf pudra de chimen
  • - 1 praf pudra de anason
  • -1 praf pudra de coriandru (sau cateva fire coriandru proaspat)
  • -4 oua
  • - 1 lingura iaurt

Mod de preparare

Se fierb inimile, ficateii si pieptul de pui. Dupa racire, se proceseaza in robotul de bucatarie toate ingredientele mentionate, pana obtinem o pasta fina (granulozitatea o reglati dupa preferinta).

Ungem formele de briose cu putin ulei, le umplem cu compozitia de mai sus si dam la cuptor pana devin ferme si usor rumenite. Le lasam la racit, iar abia dupa aceea le scoatem din forme, le aranjam pe platou, decoram si servim.

Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose din drob de pui" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Aperitiv terina de legume cu sunca si oua de prepelita

Postat de oanapl

Aperitiv terina de legume cu sunca si oua de prepelita

Pentru maioneza, amesteci galbenusul crud cu un galbenus fiert tare. Omogenizezi amestecul si apoi, adaugi treptat cate putin ulei, amestecand intr-un singur sens, pana cand obtii cantitatea...

Citeste continuarea

Aperitiv langosi cu branza sarata

Postat de merisor67

Aperitiv langosi cu branza sarata

Cernem făina într-un vas și punem la mijlocul ei garantul pentru aluaturi dospite și zahărul. Încălzim laptele și diluăm sarea în el. Îl turnăm, treptat,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.05.2013, 16:30
ce super sunt
la 05.05.2013, 16:32
Ce idee buna si ce frumoase sunt !
la 05.05.2013, 16:39
la 05.05.2013, 17:05
la 05.05.2013, 17:06
Ingenios mod de prezentare!

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking