Brioşe pentru cafea

Postat de articook in Prajituri
30 Iun 2010 | 5247 vizualizari
Brioşe pentru cafea

Aceste briose sunt perfecte servite impreuna cu o cafea. Sunt simplu de preparat, au cafea si in compozitie, iar pentru a le indulci se pune pe deasupra glazura de ciocolata. Se pot servi si fara glazura de ciocolata, iar daca alegeti varianta aceasta, nu mai aveti nevoie si de forma de hartie,se pot turna direct in forme.

Ingrediente

  • 1 lingurita praf de copt
  • 150 g faina
  • 1 ou
  • 30g unt
  • 140 ml cafea calda
  • 50 g zahar pudra
  • Ingrediente topping:
  • 1 ciocolata cu lapte

Mod de preparare

Se amesteca ingredientele solide.  Separat se amesteca cele lichide.  Dupa care se amesteca cele doua compozitii. 

Se toarna in forme, iar daca nu folositi hartie, dati formele cu unt inainte de a turna compozitia. 

Incalziti cuptorul la 200 C si lasati la copt pentru 15 minute. Cand sunt gata lasati-le la racit, dupa care turnati pe deasupra ciocolata topita.

 

Gasesti mai multe retete pe blogul meu personal: http://foodandproducts-ro.blogspot.com/p/x.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Brioşe pentru cafea" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Briose din pesmet umplute cu frisca

Postat de Valclaudia

Briose din pesmet umplute cu frisca

Separam ouale. Preincalzim cuptorul la 175 grade. Albusurile se bat spuma cu praful de sare. Galbenusurile le frecam cu zaharul, praful de copt si esenta de rom pana isi dubleaza volumul...

Citeste continuarea

Cupcakes tiramisu

Postat de rocsi_1612

Cupcakes tiramisu

Briosele: Topim untul si il lasam sa se raceasca. Ouale le mixam cu zaharul pana isi dubleaza volumul. Incorporam untul topit treptat, apoi laptele. Adaugam esenta de rom, coaja rasa de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.06.2010, 13:43
Arti sunt prima.Deci pot primi macar 2 bucati?
la 30.06.2010, 14:07
iti trimit telepatic))
la 30.06.2010, 14:21
pot sa ma inscriu si eu la o briosa?
la 30.06.2010, 14:44
de dragutzee sunt
la 30.06.2010, 14:46
niste poze superbe!demne de revista!felicitari!

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking