Bucatarasi celebri

Conopida prajita cu chimion , coriandru si migdale by Jamie Oliver

Postat de andaoana

Curatam conopida de frunzele verzi si o desfacem in buchetele. O punem la fiert in apa cu sare cateva minute. Trebuie sa fie al dente si nu foarte moale. O scurgem de apa si o lasam deoparte sa...

Citeste continuarea

Pui dulce acrisor la cuptor - Jamie Oliver

Postat de andaoana

Trebuie sa va spun ca Jamie Oliver foloseste in reteta lui puisori mici. Mie mi s-au parut scumpi asa ca am luat pulpe inferioare (cate o pulpa/persoana). Puteti folosi pui intreg bine curatat si...

Citeste continuarea

Omletă cu unt și ceapă verde ( scrambled eggs by Gordon Ramsay )

Postat de CulinaryRainbow

Într-o crăticioară, pe aragaz la foc mic, am pus ouăle și untul. Le-am amestecat continuu luând periodic cratița de pe foc. Practic, această omletă se coace datorită...

Citeste continuarea

Panettone umplut cu inghetata

Postat de mihaelar63

Se tapeteaza o forma de tort cu folie alimentara si cu felii de panettone . Se stropeste blatul cu rom . Se umple cu inghetata preferata amestecata cu fructe confiate ....

Citeste continuarea

Salsa de rosii a la Gino

Postat de mihaelar63

Rosiile se spala se taie felii ,  . Deasupra se pun maslinele curatate de samburi si frunzele de busuioc  verde ,spalate . Se asezoneaza dupa gust cu sare [ nu prea multa si...

Citeste continuarea

Yorkshire Puddings

Postat de mirciss25

Incingeti cuptorul la 190 grade Prima data bateti ouale bine dupa care adaugati restul de ingrediente. Nu adaugati faina toata deodata, puneti treptat pana obtineti un aluat gros ca de clatite,...

Citeste continuarea

Orez la aburi

Postat de mitinita

Metoda este foarte simpla. Aveti nevoie doar de niste orez,de preferat cu bobul lung sau basmati. Intr-o oala mare,punem apa cu sare la fiert. Intre timp punem orezul intr-o strecuratoare si...

Citeste continuarea

Prajitura rasturnata cu prune -Jamie Oliver

Postat de andaoana

Incalzim cuptorul la 180 grade . Intr-o tava de diametru de 20 cm , punem 50 gr unt pe ochiul de aragaz . Tava trebuie sa reziste la cuptor . Eu am folosit o tava de tarta termorezistenta ....

Citeste continuarea

Melanzane alla Parmigiana

Postat de Mihaela11_jo

    Vinetele se taie pe lung in felii de cca 1,5 cm, se sareaza si se aseaza intr-o strecuratoare , punand peste ele o greutate , in asa fel incat sa se scurga lichidul din ele.Se...

Citeste continuarea

Supă pescărească cu aioli de șofran

Postat de Satisfyyourcravings

Se încălzește uleiul într-o tigaie și se adaugă ceapa, fenicul si chili, tăiate fâșii, apoi anșoa. Se sotează câteva minute, se adaugă sare și piper, cei doi...

Citeste continuarea
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking