Bucatarasi celebri

Pui Tikka Masala

Postat de Sidy

Indepartam pielita de pe pulpe,le spalam si le stergem bine cu un servet absorbant. Punem pulpele intr-un bol mai mare si le amestecam bine cu zeama de lamaie, sare si cele doua feluri de boia....

Citeste continuarea

Ciorba de miel reteta cu smantana si tarhon

Postat de Sidy

Carnea taiata se opareste in apa clocotita  cam 7-8 minute apoi se scoate si se pune in apa rece cu boabe de piper si sare.Se da la fiert, se spumuieste.Dupa ce nu mai face spuma se adauga...

Citeste continuarea

Orez cu fructe de mare

Postat de Sylvia

 Pregatim fructele de mare cam asta e cantitatea care am pus-o eu la 150 grame de orez.   Intr-o tigaie mai adanca am pus uleiul de masline si am adaugat ceapa tocata fin, usturoiul...

Citeste continuarea

Ceapa umpluta

Postat de nadina73

Se curata cepele de foi si se fierb 15 minute in apa cu sare,dupa care se scot se lasa putin la racit dupa care le-am taiat cu varful cutitului pentru a da forma de zig-zag. Se sobesc usor sau se...

Citeste continuarea

Biscuiti cu ghimbir si susan

Postat de cristinne

Se face un amestec din toate ingredientele. Aluatul moale si lipicios se pune cu o lingurita pe o foaie de copt intr-o tava. Chiar daca are forma neregulata, ca prin minune acestia la cuptor vor...

Citeste continuarea

Pasta de dovlecei

Postat de Julie

Sfatul lui Jamie: "Incercati sa cumparati dovlecei mici si tari, pentru ca au o aroma mai intensa, nu au multe seminte si la mijloc nu sunt moi si pufosi." Intr-o tigaie incinsa...

Citeste continuarea

Piure de cartofi by Jamie Oliver

Postat de silvi0ara

Cartofii se curata, se spala si se pun la fiert in apa cu sare. Se tin pe foc  cam 30 minute, se incearca apoi cu o furculita, daca aceasta intra usor, cartofii sunt fierti. Cartofii se...

Citeste continuarea

Ceapa umpluta(Cele mai bune cepe umplute din lume)

Postat de Julie

Fierbem cepele in multa apa timp de 15 min. Le scoatem si le lasam sa se raceasca. Taiem cu cutitul, 2 cm din varful fiecarei cepe si putin din varful radacinos, pentru a sta drepte in tava....

Citeste continuarea

Fructe pietruite

Postat de Corina33

Se spala fructele si se lasa sa se zvinte. Intr-o cratita se pune zaharul cu otetul balsamic la foc mediu sa se caramelizeze.  Perele se curata se cotor si se taie felii. Se scot...

Citeste continuarea

Iepure la cuptor cu salvie si cimbru

Postat de lira

Portionam iepurele, eu am lasat tot in afara de piept, care o sa-l folosesc la o supa de legume, pe post de piept de pui. Iepurele meu a avut destul de multa grasime, asa ca am pastrat-o si am...

Citeste continuarea
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking