Zucchini rotunzi umpluti cu carne si legume
Postat de merisor67
Curățăm ceapa, morcovul și rădăcina de pătrunjel, le tocăm mărunt și le înăbușim în puțin ulei de măsline și câțiva stropi de apă. Când sunt ușor...
Citeste continuareaInedit. Asta este cuvintul care defineste aceasta reteta. Cum se prepara:
Ingrediente
Mod de preparareSe toaca marunt, cu cutitul, rozmarin proaspat. Se pune intr-un mojar si se amesteca acolo cu putin ulei, sare si piper. Piersica se taie in doua jumatati si i se scoate simburele, apoi este “tavalita” in sosul din mojar. Se pune pe gratar si cind se rumeneste este ok de pus in farfurie. TIPS Jamie: in acest moment, daca-i alaturati doua cupe de inghetata obtineti un desert delicios. Puteti folosi in loc de piersica si para, caisa ori prune. Se pudreaza cu putin zahar vanilat Deci avem piersica rumenita pe gratar, acum facem dressingul: 3 parti ulei, o parte otet, o lingura de iaurt (sau smintina), sare, piper. Se amesteca la shaker. Folosim rucola sau tarhon pentru a face o salata. TIPS Jamie: Rucola si tarhonul sint condimente excelente pentru carnea de vita. Finalul: asezam sunca intr-o farfurie, punem piersica fripta deasupra, iar peste aceasta salata de rucola (+/- tarhon, cum vrem). Turnam dressingul si mai presaram citeva cubulete de brinza. Spectacol ! Daca ti-a placut reteta noastra "Bucătăria lui Jamie: piersică friptă cu şuncă de vită (sau cu prosciutto)" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
Postat de merisor67
Curățăm ceapa, morcovul și rădăcina de pătrunjel, le tocăm mărunt și le înăbușim în puțin ulei de măsline și câțiva stropi de apă. Când sunt ușor...
Citeste continuareaPostat de eumimi
Mai intai taiem cubulete carnea de vitel si o prajim in ulei incins. Scoatem carnea prajita din ulei, mai scurgem si din ulei o parte astfel incat sa ramana foarte putin pe fundul...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|