Ingrediente
- 6 pulpe pui
- 240 g susan
- 5 oua
- faina
- ulei pentru prajit
pentru bait:
- usturoi
- sare
- piper
- cimbru
- 400 ml vin alb
Mod de preparare
Pulpele se pui,se curata,se dezoseaza,apoi se portioneaza in 4 bucati depinde cat de mare este pulpa.Le punem la bait,preparam baitul din vin,cimbru,usturoi pisat,sare,piper,condimente granulate,apoi le lasam la frigider cam 5-6 ore.Dupa cele 5-6 ore le scoatem din bait,si le pregatim pentru urmatoarea etapa.Batem cu telul cele 5 oua foarte bine,punem faina intr-un bol,si semintele de susan in alt bol.Fiecare bucata de pui se va trece o data prin faina ,ou si la final le tavalim prin susan,Se pun intr-o tigaie cu ulei incins,Se prajesc pe ambele parti.Cand le scoatem din tigaie se pun pe sevetel de bucatarie pentru a se scurge surplusul de ulei.
Se servesc cu castraveti murati.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Bucati de pulpa pui cu susan" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (14)
|