Budinca de paste cu branza si stafide

Postat de merisor67 in Dulciuri
22 Noi 2012 | 20930 vizualizari
Budinca de paste cu branza si stafide

Pentru ca mi-a trimis mama mai multa branza decat era necesar am transformat surplusul in budinca si bine am facut. A iesit delicioasa!

Ingrediente

  • 500 gr branza telemea mai veche
  • 300 gr urda
  • 100 gr stafide
  • 4 linguri zahar
  • 250 gr paste fainoase(melcisori)
  • coaja si zeama de lamaie
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • 2 oua
  • 25 gr unt

Mod de preparare

Pastele le-am fiert conform instructiunilor, le-am scurs si le-am trecut prin jet de apa rece.

Branza am sfaramat-o si am amestecat-o cu urda, zaharul, coaja si zeama de lamaie si ouale. Am omogenizat bine.

Jumatate din compozitia cu branza am amestecat-o cu pastele.

Am uns o forma detasabila cu unt, am pus pastele amestecate cu branza, iar deasupra restul de branza amestecata cu stafidelesi zaharul vanilat.

Am copt la 180 grade pentru 40 minute.

A iesit ca un tortulet.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de paste cu branza si stafide" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (39)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert prajitura Vargabeles, usor reinterpretata

Postat de mirela0911

Desert prajitura Vargabeles, usor reinterpretata

Se pun pastele la fiert in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand sunt gata se scurg de apa. Intre timp se pregateste crema de branza. Intr-un bol se pune branza de vaci,...

Citeste continuarea

Tort Vargabeles

Postat de mirela0911

Tort Vargabeles

Mai intai se pun taiteii la fiert in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand sunt gata, se strecoara, se trec pe sub un jet de apa rece si se lasa sa se scurga de apa. Se transfera...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.11.2012, 17:03
mmm..... ce bine arata
la 22.11.2012, 17:04
foarte bunaaa
la 22.11.2012, 17:09
la 22.11.2012, 17:10
Prima data am crezut ca e tort! Arata foarte bine si stiu cat de buna poate sa fie!
la 22.11.2012, 17:12
Elena, am facut-o in forma de tort ca a iesit inalta

Vezi toate comentariile (39)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking