Budinca de taitei cu kaizer si smantana

Postat de Sidy in Paste
20 Sep 2012 | 3868 vizualizari
Budinca de taitei cu kaizer si smantana

O reteta rapida si simpla pe care sa o faceti cand va grabiti si nu aveti timp de stat pe linga ea sa o...bibiliti.Eu eram "bagata in priza" cu pusul pentru iarna si n-am avut timp sa-i dau prea mare importanta retetei, dar a iesit ceva delicios.

Ingrediente

  • 500 g paste fainoase -patrate
  • 400 g smantana
  • 4 oua
  • 300 g kaizer
  • 100 g mozzarella
  • 100 g cascaval
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pastele le fierbem in apa clocotita cu putina sare 8 minute , asa cum scrie pe ambalaj.Dupa ce au fiert , le strecuram si le dam sub un jet de apa rece.Le lasam in strecuratoare.

Pornim cuptorul la 180 de grade C.

Separam galbenusurile de albusuri.Galbenusurile le amestecam cu smantana, le asezonam( daca este prea groasa compozitia adaugam putin lapte) iar albusurile le batem spuma.

Kaizerul il taiem cubulete mici.

Amestecam in smantana cu galbenusuri kaizerul taiat apoi adaugam taiteii si ii omogenizam.La sfarsut adaugam si albusurile batute spuma.

Intr-un vas termorezistent uns cu unt si presarat cu putin pesmet punem compozitia de paste omogenizate cu kaizerul si smantana.

Deasupra radem cascavalul si mozzarella.

Dam vasul la cuptorul incalzit pentru aproximativ 30 de minute , pina face o crusta aurie deasupra.

Portionam pastele si le servim obligatoriu calde. Cine doreste mai poate adauga putina smantana.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de taitei cu kaizer si smantana" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Paste cu pui si bacon crocant

Postat de rocsi_1612

Paste cu pui si bacon crocant

Incepeti cu pregatirea  puiului : Intr-un bol amestecati toate condimentele cu uleiul si sosul de soia. Pieptul de pui il spalati si il stergeti cu niste servetele. Il puneti in amestecul...

Citeste continuarea

Paste carbonara

Postat de sufletista

Paste carbonara

Pastele le fierbem conform instructiunilor de pe pachet, la 1 l de apa apa adaugam 1 lingurita sare si cand incepe sa fiarba, adaugam pastele. Intre timp pregatim sosul. Intr-o cratita mai...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.09.2012, 08:46
Ce bunatate,o sa fiu tare in forma azi cu atatea bunatati
la 20.09.2012, 08:48
yummy
la 20.09.2012, 08:49
iar ai venit cu ceva bunut tare
la 20.09.2012, 08:50
Eu nu mananc prea multe paste,dar imi plac facute la cuptor
la 20.09.2012, 08:55
Place mult !!!!

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking