Budincute cu branza crema

Postat de Bucataras in Penne
28 Mar 2014 | 4297 vizualizari
Budincute cu branza crema

Budinca e una din gustarile noastre preferate, ideale pentru un mic dejun sau o gustare de seara! Unde mai pui ca se prepara atat de repede si in atatea variante...

Ingrediente

  • 1 cutie crema mascarpone Delaco
  • 1 cutie Ceva fin pufos
  • 1 cutie Ceva fin cremos
  • 4 oua
  • 4 linguri de zahar
  • 3-4 linguri de stafide
  • esenta de rom
  • 1/2 cutie de paste
  • 1 lingura de unt

Mod de preparare

Am folosit de data asta o combinatie de branzeturi cremoase si usor dulci si am fost de-a dreptul incantati de rezultat! 

Am pus intai pastele la fiert. 

Intr-un castron am pus branzeturile impreuna cu zaharul, ouale, stafidele si esenta de rom. Am amestecat ingredientele pana am obtinut o crema.

Pastele fierte le-am scurs, le-am amestecat cu putin unt si le-am asezat in forme. Am folosit una dreptunghiulara, de chec si cateva forme mici de briose.

Deasupra am turnat crema de branza si am pus formele in cuptorul deja incins. 

Le-am lasat pana s-au rumenit usor. Budincutele puse in formele de briose le-am scos mai repede, evident, pentru ca s-au facut primele.

Pe langa faptul ca au fost tare bune au iesit si dragalase foc! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Budincute cu branza crema" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (27)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Penne integrale cu piept de pui si ciuperci pleurotus

Postat de Valclaudia

Penne integrale cu piept de pui si ciuperci pleurotus

Punem pastele la fiert, in multa apa clocotita cu sare si respectam timpul de fierbere trecut pe ambalaj. Intre timp, curatam ceapa verde, ardeiul si ciupercile. Ceapa si ardeiul se taie...

Citeste continuarea

Serpentelli cu legume si branza elvetiana

Postat de Ela68

Serpentelli cu legume si branza elvetiana

1. Fierbeti pastele cu sare conform indicatiilor de pe pachet,  2. Tocati ceapa marunt si puneti-o la calit in unt.Adaugati ciupercile curatate si taiate, ardeiul taiat fideluta, morcovul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.03.2014, 15:16
hmmm ce bune sunt
la 28.03.2014, 15:17
la 28.03.2014, 15:19
bune bune
la 28.03.2014, 15:25
Bune budincutile
la 28.03.2014, 15:29
imi place diminutivul budincuta, e tare dragalas si sunt si apetisante pe deasupra

Vezi toate comentariile (27)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking