Bulete de cascaval

Postat de kryky_55 in Aperitive / Garnituri
9 Iun 2009 | 25624 vizualizari
Bulete de cascaval

Buletele de cascaval le-am facut pentru prima data ceva luni in urma insa m-am indragostit de ele si de atunci ori de cate ori am musafiri gasesc scuze ca sa le refac :))

Ingrediente

  • 300 grame cascaval
  • 200 grame branza feta
  • 300 grame mozzarele
  • 6 linguri faina
  • 2 oua
  • 1 praf de copt

Mod de preparare

Dati mozzarele,cascavalul si feta pe razatoarea.

Adaugati ouale ,faina si praful de copt si amestecati totul bine cu mixerul; se mai condimenteaza daca este cazul.

Din pasta rezulata faceti bilute mici cu mana pe care le puneti la prajit in mult ulei incins astfel incat bilutele sa pluteasca ,aveti insa mare grija pentru ca se prajesc foarte repede.

Cand sunt rumenite frumos le scoateti pe un servetel sa ase absoarba surplusul de ulei.

Mie imi plac foarte tare,ies pufoase iar in mijloc sunt goale..yummmm

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulete de cascaval" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (21)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv bulete de cartofi

Postat de MotanLaOale

Aperitiv bulete de cartofi

Cartofii se spala bine si se fierb in coaja in apa cu sare. Se trec prin apa rece si se curata de coaja. Se rad prin razatoarea mare intr-un castron. Se amesteca cu ouale, cascavalul ras...

Citeste continuarea

Aperitiv bulete de cartofi cu cașcaval, pudra de trufe si bacon

Postat de panacris

Aperitiv bulete de cartofi cu cașcaval, pudra de trufe si bacon

Cartofii se fierb în coajă în apă rece sărată, neacoperit cca. 25 de minute. Apoi se curăță cât sunt calzi, se rad și se amestecă cu untul și smântâna...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.06.2009, 02:15
cum ma intorc,dau de aceste minunatii aurii.sper sa imi iasa idem....si vreau multe...
la 18.06.2009, 10:16
si eu am sa le prepar cu prima ocazie
la 20.09.2010, 01:04
LA MULTI ANISUPER RETATA TA IMI PLACE 5 FURCU
la 20.09.2010, 08:49
LA MULTI ANI ! multa sanatate si bucurii.
la 20.09.2010, 10:59
la multi ani

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking