Bulete de cascaval

Postat de Patricia_Iordache_79 in Aperitive / Garnituri
16 Mar 2013 | 29794 vizualizari
Bulete de cascaval

Dragii mei, am incercat de-a lungul timpului multe retete de bulete de cascaval, insa nici una nu a fost pe deplin pe gustul meu. In sfarsit am gasit buletele pe care le-as manca la orice zi din zi si din noapte :)

Ingrediente

  •  300 gr. cascaval;
  •  1 ou;
  •  2 linguri rase cu faina;
  •  1 varf de cutit cu praf de copt
  •  ulei pentru prajit

Mod de preparare

Radem cascavalul (imediat ce l-am scos din frigider) pe razatoarea cu gauri mici. Amestecam cu restul ingredientelor pana ce obtinem un fel de aluat nu foarte compact.

Cu mainile, modelam bilute de dimensiunea unei nuci pe care le asezam pe o tava.

Cand am terminat de modelat bilutele, le punem pe rand, in baia de ulei incins si avem grija sa nu fie prea multe pentru a nu se lipi intre ele.

Le scoatem pe un servetel absorbant in momentul in care au devenit aurii.

Din cantitatile mentionate obtinem aproximativ 25 bucati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulete de cascaval" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (21)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv bulete de cartofi

Postat de MotanLaOale

Aperitiv bulete de cartofi

Cartofii se spala bine si se fierb in coaja in apa cu sare. Se trec prin apa rece si se curata de coaja. Se rad prin razatoarea mare intr-un castron. Se amesteca cu ouale, cascavalul ras...

Citeste continuarea

Aperitiv bulete de cartofi cu cașcaval, pudra de trufe si bacon

Postat de panacris

Aperitiv bulete de cartofi cu cașcaval, pudra de trufe si bacon

Cartofii se fierb în coajă în apă rece sărată, neacoperit cca. 25 de minute. Apoi se curăță cât sunt calzi, se rad și se amestecă cu untul și smântâna...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.03.2013, 08:00
Excelente!!!
la 16.03.2013, 08:04
Dacă la nuci n-am cerut, aici nu pot spune acelaşi lucru Minunat!
la 16.03.2013, 08:06
Multumesc . Am facut multe, sa ajunga pentru toti pofticiosii
la 16.03.2013, 08:09
Vreau si eu!!!!!!
la 16.03.2013, 08:11
Bune!

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking