Burgeri cu ton

Postat de laylalala in Ton
24 Noi 2010 | 6481 vizualizari
Burgeri cu ton

Ingrediente

  • 170 gr ton din conserva, maruntit, cu tot cu zeama, 
  • 50 gr porumb boabe (din conserva)
  • 50 gr pesmet
  • 1 ou
  • 3 linguri ketchup
  • coaja rasa de la ½ lamaie
  • 1 lingurita busuioc uscat, maruntit
  • sare, dupa gust
  • faina
  • 2-3 linguri ulei de palmier
  • cascaval Cheddar
  • cascaval pentru Cheeseburger Hochland
  • chifle

Mod de preparare

Intr-un vas amesteca toate ingredientele pentru chiftea.Formeaza din compozitia obtinuta 4 chiftele usor plate.Da chiftelele prin faina. Incinge uleiul de palmier intr-o tigaie apoi adauga chiftelele si prajeste-le pe fiecare parte pana cand se rumenesc . Scoate chiftelele pe o hartie pentru a se scurge uleiul in exces.

Pentru servire, aseaza o jumatate de chifla pe o farfurie. Aseaza o felie de cascaval Hochland apoi o chifla iar in final o felie de cascaval Cheddar. Incalzeste fiecare portie in cuptorul cu microunde pana cand se topeste cascavalul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Burgeri cu ton" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (3)
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Placinta cu ton si porumb dulce

Postat de Pungasa_Rogue

Placinta cu ton si porumb dulce

Intr-un bol se sparge un ou, iar la celalalt se separa galbenusul de albus. Se pastreaza jumatate din galbenus pentru uns aluatul, iar restul de ou se pune peste cel din bol. Se presara putina...

Citeste continuarea

Spanac si chiftelute de ton cu ou romanesc

Postat de RuxyRux

Spanac si chiftelute de ton cu ou romanesc

Se curata usturoiul si se toaca marunt. Intr-un vas maricel se pune uleiul se incalzeste usor la foc mic si se adauga usturoiul. Imediat se pune si spanacul congelat, se lasa tot la foc mic...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.11.2010, 15:24
Ce bine arata!!!Mmmm deja mi-am luat furcile sa fiu gata
la 24.11.2010, 16:37
arata bine si are si paine pe jumatate
la 24.11.2010, 22:36

Vezi toate comentariile (3)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking