Ingrediente
- 170 gr ton din conserva, maruntit, cu tot cu zeama,
- 50 gr porumb boabe (din conserva)
- 50 gr pesmet
- 1 ou
- 3 linguri ketchup
- coaja rasa de la ½ lamaie
- 1 lingurita busuioc uscat, maruntit
- sare, dupa gust
- faina
- 2-3 linguri ulei de palmier
- cascaval Cheddar
- cascaval pentru Cheeseburger Hochland
- chifle
Mod de preparare
Intr-un vas amesteca toate ingredientele pentru chiftea.Formeaza din compozitia obtinuta 4 chiftele usor plate.Da chiftelele prin faina. Incinge uleiul de palmier intr-o tigaie apoi adauga chiftelele si prajeste-le pe fiecare parte pana cand se rumenesc . Scoate chiftelele pe o hartie pentru a se scurge uleiul in exces.
Pentru servire, aseaza o jumatate de chifla pe o farfurie. Aseaza o felie de cascaval Hochland apoi o chifla iar in final o felie de cascaval Cheddar. Incalzeste fiecare portie in cuptorul cu microunde pana cand se topeste cascavalul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Burgeri cu ton" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (3)
|