Buzunare cu ciuperci la gratar

Postat de lia in Aperitive / Garnituri
3 Sep 2010 | 6801 vizualizari
Buzunare cu ciuperci  la gratar

Se fac rapid, usor si sunt deosebit de gustoase ! Poftiti, serviti si va convingeti !

Ingrediente

  • 500g ciuperci
  • 1 ardei iute
  • 50g unt
  • Sos de soia
  • Folie de aluminiu

Mod de preparare

Spalam si taiem in felii ciupercile si separat si ardeiul iute. Rupem cate o bucata de folie, cam de 1m, o impachetam in doua, asezam pe o jumatate o mana de ciuperci, le stropim cu sos de soia, punem cateva 2 bucatele de unt si o feliuta de ardei si cealalta jumatate o pliem peste. In chidem buzunarele pe laterale, rasucind folia de doua ori. Din aceasta cantitate optinem 4 buzunare.

Pregatim gratarul si cand este bine incins, punem buzunarele. Le lasam 10’ pe o parte, 10 pe alta. Ele se vor umfla ca niste permute, dar daca sunt bine inchise, tot sosul ramane in interior.

Cu grija, sa nu ne ardem, desfacem buzunarele si le golim intr-un bol. Vom avea ciuperci deliciose cu un gust  aparte, pe care le sevim alaturi de fripturi sau gratare.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Buzunare cu ciuperci la gratar" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Rulada din paine cu pesto si mozzarella

Postat de caroline

Rulada din paine cu pesto si mozzarella

Scoatem mozzarella din apa de conservare si o lasam sa se scurga foarte bine. Tamponam usor cu un servet, dupa care feliem mozzarella felii subtiri. Ardeiul il spalam si il punem la copt pe...

Citeste continuarea

Placinta aperitiv cu branza

Postat de oanapl

Placinta aperitiv cu branza

Din ingredientele de mai sus, framanti un aluat pe care-l lasi la dospit pana isi dubleaza volumul. Tapetezi o forma rotunda cu hartie de copt (diametrul 28). Imparti aluatul in doua si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.09.2010, 12:44
Un buzunar e al meu?
la 03.09.2010, 12:48
gustos..
la 03.09.2010, 12:54
la 03.09.2010, 13:08
ok menase rezolva
la 03.09.2010, 13:08
adinacarla

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking