Buzunare cu ciuperci la gratar

Postat de lia in Aperitive / Garnituri
3 Sep 2010 | 6767 vizualizari
Buzunare cu ciuperci  la gratar

Se fac rapid, usor si sunt deosebit de gustoase ! Poftiti, serviti si va convingeti !

Ingrediente

  • 500g ciuperci
  • 1 ardei iute
  • 50g unt
  • Sos de soia
  • Folie de aluminiu

Mod de preparare

Spalam si taiem in felii ciupercile si separat si ardeiul iute. Rupem cate o bucata de folie, cam de 1m, o impachetam in doua, asezam pe o jumatate o mana de ciuperci, le stropim cu sos de soia, punem cateva 2 bucatele de unt si o feliuta de ardei si cealalta jumatate o pliem peste. In chidem buzunarele pe laterale, rasucind folia de doua ori. Din aceasta cantitate optinem 4 buzunare.

Pregatim gratarul si cand este bine incins, punem buzunarele. Le lasam 10’ pe o parte, 10 pe alta. Ele se vor umfla ca niste permute, dar daca sunt bine inchise, tot sosul ramane in interior.

Cu grija, sa nu ne ardem, desfacem buzunarele si le golim intr-un bol. Vom avea ciuperci deliciose cu un gust  aparte, pe care le sevim alaturi de fripturi sau gratare.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Buzunare cu ciuperci la gratar" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Foietaj de casa cu branza sarata

Postat de RuxyRux

Foietaj de casa cu branza sarata

Untul rece se razuie pe razatoarea mare intr-un vas, se adauga faina, oul, smantana, sarea si se framanta aluatul pana se omogenizeaza. Se mai invaluie usor intr-un strat de faina si se da la rece...

Citeste continuarea

Covrigi opariti

Postat de Valclaudia

Covrigi opariti

Amestecam drojdia cu sarea si zaharul. Adaugam cateva lingurite de apa calduta si una de faina, apoi lasam 10 minute amestecul obtinut la dospit. Faina (la temperatura camerei) se aseaza...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.09.2010, 12:44
Un buzunar e al meu?
la 03.09.2010, 12:48
gustos..
la 03.09.2010, 12:54
la 03.09.2010, 13:08
ok menase rezolva
la 03.09.2010, 13:08
adinacarla

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking