4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Pulpe fragede imbaiate in ulei si vin, parfumate cu cimbru si oregano, in alai de ciupercute inmiresmate.
Ingrediente
Mod de preparareSe curata si se spala pulpele. Se condimenteaza cu sare si piper. Se pun in tigaia cu ulei si se rumenesc. Dupa ce s-au rumenit se pun intr-un vas pentru cuptor Ceapa si usturoiul se taie marunt. Se calesc in putin ulei si apoi se pun in vasul de yena peste pulpe. Punem si uleiul in care s-a calit ceapa. Rosiile se decojesc si se taie marunt. Se pun pe foc impreuna cu ciupercile taiate, vinul si putina apa. Se lasa sa fiarba 10 minute. La final se condimenteaza cu sare, piper, oregano si cimbru. Se pun peste pulpe si ceapa. Se acopera cu capac si se baga la cuptor 30 de minute. Daca ti-a placut reteta noastra "Cacciatore (friptura in stil vanatoresc)" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Postat de Dya
Spargem cele doua oua intr-un bol, adaugam sare si piper dupa gust si le amestecam usor cu o furculita. Trecem aripioarele si copanelele prin oul batut si apoi prin malai. Le asezam intr-o...
Citeste continuareaPostat de Irina
Am pus putin ulei in vasul Zepter si cand s-a incins am pus pulpele de pui. Dupa ce s-au colorat nitel, le-am intors si am acoperit cu capacul. Cand acul indicator a ajuns in zona verde...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|