Caneloni cu pui si ghebe

Postat de AnyCostescu in Cannelloni
5 Mai 2014 | 3673 vizualizari
Caneloni cu pui si ghebe

Ingrediente

  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 2 bucati tije telina
  • 500 g carne tocata de pui
  • 1 mana ghebe tocate
  • sare
  • piper
  • usturoi
  • pentru sosul bechamel: 50 g unt, 1 lingura faina, 300 ml lapte
  • 1 cutie tuburi de caneloni

Mod de preparare

Ceapa se curata si se taie cubulete. Morcovul se curata si se rade pe razatoarea cu ochiuri mici. Tijele de telina se taie cubulete.

Intr-un vas amestecam legumele, cu ghebele, carnea tocata, usturoi pisat ,sare si piper dupa gust.

Pentru sos , topim untul intr-o cratita, adaugam in ploaie faina, apoi adauam laptele putin cate putin, amestecand continuuu.

Intr-un vas yena punem putin sos.

Luam fiecare tub de caneloni si il umplem .Eu ii umplu cu mana , e mai rapid.

Se pun tuburile in vasul yena si deasupra punem restul de sosi.Dam la cuptor la foc mediu 35-40 minute.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Caneloni cu pui si ghebe" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (31)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Cannelloni cu carne de curcan

Postat de Ela68

Cannelloni cu carne de curcan

1. Ceapa tocata marunt, usturoiul taiat si morcovul ras se calesc in putin  ulei, dupa care se adauga carnea si se lasa pana se evapora complet apa rezultata. Punem apoi rosiile, sarea,...

Citeste continuarea

Cannelloni cu carne si cascaval

Postat de Oana

Cannelloni cu carne si cascaval

Penstru sosul de carne, se mixeaza la robot ceapa, usturoiul si morcovul, se amesteca cu carnea si se pun toate intr-o craticioara, pe foc, sa se inabuseasca. Se amesteca din cand in cand, pana ce...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.05.2014, 10:46
la 05.05.2014, 10:48
Hmm, o combinaţie iendită, cel puţin pentru mine. Desigur, n-aş rata aşa ceva dacă aş întâlni în vreun meniu.
la 05.05.2014, 10:50
la 05.05.2014, 10:51
Ce faine-s!
la 05.05.2014, 10:54
foarte bune

Vezi toate comentariile (31)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking