Ingrediente
- 2 cepe
- 2 morcovi
- 2 bucati tije telina
- 500 g carne tocata de pui
- 1 mana ghebe tocate
- sare
- piper
- usturoi
- pentru sosul bechamel: 50 g unt, 1 lingura faina, 300 ml lapte
- 1 cutie tuburi de caneloni
Mod de preparare
Ceapa se curata si se taie cubulete. Morcovul se curata si se rade pe razatoarea cu ochiuri mici. Tijele de telina se taie cubulete.
Intr-un vas amestecam legumele, cu ghebele, carnea tocata, usturoi pisat ,sare si piper dupa gust.
Pentru sos , topim untul intr-o cratita, adaugam in ploaie faina, apoi adauam laptele putin cate putin, amestecand continuuu.
Intr-un vas yena punem putin sos.
Luam fiecare tub de caneloni si il umplem .Eu ii umplu cu mana , e mai rapid.
Se pun tuburile in vasul yena si deasupra punem restul de sosi.Dam la cuptor la foc mediu 35-40 minute.
Pofta buna!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Caneloni cu pui si ghebe" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (31)
|