Ingrediente
- 13 tuburi caneloni
- 500 g branza de vaci
- 250 g ricota
- 3 oua
- coaja rasa de la o lime
- 150 g zahar pudra
- 3 plicuri zahar vanilat
- 100 g stafide
- pentru sos : restul de crema de branza
- 500 ml lapte rece
- 100 g zahar pudra
- 1 plic budinca de vanilie
Mod de preparare
Intr-un bol se pune branza de vaci, ricotta , ouale, razatura de lime, zaharul pudra si vanilat si se amesteca bine.
Eu am folosit blenderul , pentru ca am vrut sa imi rezulte o crema fina.
Se pune crema obtinuta intr-un posh si se umple fiecare tub de caneloni.
Se aseaza frumos intr-un vas yena .Eu am pus deasupra stafidele.
Am facut un sos din restul de crema de branza , lapte , zahar si praful de budinca..am pus acest sos peste caneloni si am dat vasul la cuptor pentru circa 30 minute, la foc mediu.
Se pot servi calzi sau reci. Sunt la fel de buni si a doua zi...
incercati cu incredere...veti fi surprinsi de rezultat :)
Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu branza si sos de vanilie" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (28)
|