Cannelloni cu carne

Postat de alinaelena88 in Cannelloni
31 Ian 2013 | 5260 vizualizari
Cannelloni cu carne

Ingrediente

  • 14 tuburi cannelloni
  • 400 g carne tocata amestec porc si vita
  • 1 ceapa
  • o rosie potrivita
  • 5-6 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • 25 g unt
  • 2 linguri pasta de tomate
  • sare,piper
  • cascaval si parmezan ras
  • Pentru Bechamel:
  • 1 L lapte
  • 50 g unt
  • 3 linguri faina
  • nucsoara macinata
  • sare,piper

Mod de preparare

Eu am pregatit mai intai sosul de bechamel. Am topit untul, am adaugat faina si am amestecat repede pana untul a absorbit toata faina.Se toarna laptele, amestecand continuu in sos pentru a evita formarea cocoloaselor. Fierbem sosul pana acesta se ingroasa un pic.La sfarsit luam de pe foc si potrivim gustul cu sare, piper si nucsoara.

Dupa ce am terminat sosul, punem o tigaie de teflon inalta(sau WOK) pe foc si punem uleiul si untul sa se topeasca. Se adauga ceapa tocata marunt si usturoiul zdrobit. Lasam sa se caleasca bine impreuna.Se adauga amestecul de carne si se amesteca bine pana carnea se rumeneste putin. Adaugam si pasta de tomate.

Dupa ce umplutura de carne este gata, se adauga sare, piper, jumatate din parmezanul ras si 4 linguri de sos Bechamel.Se umplu tuburile de cannelloni cu acest amestec si se aseaza intr-o tava, in care am turnat putin sos bechamel inainte de a pune tuburile de cannelloni umplute,iar cand am terminat de asezat turnam si restul de sos peste cannelloni.

Rosia o taiem felii rotunde potrivite si o asezam peste cannelloni. Deasupra presaram cascavalul si parmezanul ras .Introducem tava in cuptorul preincalzit la 180C si lasam ca pastele sa se rumeneasca frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu carne" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (5)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tort Paccheri cu carne

Postat de panacris

Tort Paccheri cu carne

Ceapa curățată și tocată mărunt se călește în puțin ulei de măsline și apă. Între timp carnea tocată se asezonează cu condimentele pentru chiftele de la Delikat, sare,...

Citeste continuarea

Cannelloni

Postat de caroline

Cannelloni

Preparam umplutura:   1.  Ceapa o curatam de coaja, o spalam si o tocam marunt. Morcovii ii curatam, ii spalam si ii taiem cuburi mici. 2.  Punem o tigaie la foc...

Citeste continuarea

Comentarii

la 31.01.2013, 11:24
Ce bine arata!
Bun venit!
la 31.01.2013, 12:22
Bine v-am gasit!! Multumesc pentru comentariu! Sper sa incercati... iese delicios.
la 31.01.2013, 12:25
bune bune
la 31.01.2013, 13:32
Mmm ce buni!
la 31.01.2013, 16:18

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking