Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai multPostat de Bucataras
Iata cum se prepara Placinta cu vanilie - reteta unui desert de casa savuros: Topiți untul și ungeți fiecare foaie de plăcintă. Împăturiți în două primele două foi...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Iata cum se prepara Reteta de praz cu masline si crutoane de mamaliga: Tăiați mămăliga rece în cuburi potrivite. Curățați și spălați bine prazul. Tăiați-l în...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Iata cum se prepara Reteta de sandwich cu salata de oua si somon afumat: Tăiați mărunt ouăle fierte până obțineți o consistență granulată. Tăiați feliile de somon...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Cum se prepară Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc: Taie brânza feta în cuburi. Porționează foile de plăcintă în pătrate. Împachetează...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Iata cum se prepara Reteta de Ostropel cu ciuperci pleurotus: Curățați și tăiați ciupercile pleurotus în felii sau bucăți, în funcție de preferințe. Într-o...
Citeste continuareaAperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai multPostat de Constelatialeu
Krant : Am pus zaharul in tigaia wok, am lasat sa se caramelizeze, apoi am adaugat alunele si am amestecat bine, sa se prinda caramelul de alune. Am uns un fund cu ulei si am intins amestecul...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Cum se prepară Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete: Feliază pieptul de pui și condimentează-l cu sare și...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Cum se prepară Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă Decupează rotund feliile de pâine, unge-le cu puțin ulei de măsline și rumenește-le...
Citeste continuareaPostat de bucatarasa
Cum se prepara Tort Red Velvet sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare Prepararea blatului: Preincalziti cuptorul la 175°C. Ungeti doua tavi rotunde de 23 cm...
Citeste continuareaPostat de Stella29
Preparare Reteta Simpla si Delicioasa de Mousse de Ciocolata din 2 Ingrediente Topeste ciocolata Rupe-o in bucati mici si topeste-o pe baie de aburi (bain-marie). Pune o cratita cu...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Făina de grâu este unul dintre cele mai utilizate tipuri de făină în bucătărie și vine în mai multe variante, fiecare având caracteristici specifice care le fac...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Din seria ingredientelor minune pe care le ofera natura, scortisoara este preferata multora. Scortisoara este o condiment aromat si versatil, derivat din coaja arborelui de scortisoara....
Citeste continuareaPostat de bucatarasa
Beneficiile consumului de fructe deshidratate Consumul de fructe deshidratate poate aduce numeroase beneficii pentru sanatate, deoarece acestea sunt concentrate in nutrienti si antioxidanti....
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|