Caras cu sos de ardei copti

Postat de vero_closca in Crap / Caras
5 Oct 2010 | 6800 vizualizari
Caras cu sos de ardei copti

acest preparat are un gust si o aroma delicioasa...

Ingrediente

  • 1kg caras
  • 4-5 ardei copti si curatati
  • 3 catei usturoi
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 1 cana supa de legume
  • piper
  • sare
  • faina
  • 2 linguri ulei de masline
  • ulei de floarea soarelui pt prajit

Mod de preparare

pestele se curata,se spala ,se usuca si se portioneaza.se presara cu sare si piper,se trece prin faina si se rumeneste frumos in ulei.

in alta tigaie se pune uleiul de masline,se calesc usor cateii de usturoi,se pune ardeiul copt desfacut in fasii si se calesc impreuna. se adauga apoi pasta de tomate diluata cu supa de legume si se lasa sa fiarba pe foc mic.se adauga pestele prajit,se potriveste gustul de sare si piper si se mai lasa pe foc mic cam 5 minute.

servesti cu mamaliguta sau piure de cartofi.

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Caras cu sos de ardei copti" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Saramura de crap / caras

Postat de Mokuska

Saramura de crap / caras

Rosiile, ardeii le prajim pe gratar. Intre timp curatam ardeii iuti de seminte si ii tocam marunt, zdrobim usturoiul, tocam verdeata, adaugam sare piper si intr-un mojar (pistil) le zdrobim....

Citeste continuarea

Reteta delicioasa de plachie de peste cu usturoi si legume

Postat de deyutzky

Reteta delicioasa de plachie de peste cu usturoi si legume

Ingrediente Reteta delicioasa de plachie de peste cu usturoi si legume Pestele il spalam, il curatam, apoi il taiem bucati late. Presaram cu sare toate bucatile de peste. Ungem apoi...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.10.2010, 09:41
5 f ca arata bine si o fi si gustosdar nu-mi place daca are oase mici si multe
la 05.10.2010, 09:51
5 furculite, am citit doar denumirea si am stiut cine a postat carasul e asa de bun are o carne dulce si fina ma duc sa prind crapul [din congelator din pacate ] si eu prepar azi reteta ta
la 05.10.2010, 10:02
Foarte frumos arata. Eu vreau o portie si daca are oase
la 05.10.2010, 10:08
Si eu vreau o portie
la 05.10.2010, 10:28
vreau si eu o portie...............

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking