Ingrediente
- 1kg caras
- 4-5 ardei copti si curatati
- 3 catei usturoi
- 1 lingura pasta de tomate
- 1 cana supa de legume
- piper
- sare
- faina
- 2 linguri ulei de masline
- ulei de floarea soarelui pt prajit
Mod de preparare
pestele se curata,se spala ,se usuca si se portioneaza.se presara cu sare si piper,se trece prin faina si se rumeneste frumos in ulei.
in alta tigaie se pune uleiul de masline,se calesc usor cateii de usturoi,se pune ardeiul copt desfacut in fasii si se calesc impreuna. se adauga apoi pasta de tomate diluata cu supa de legume si se lasa sa fiarba pe foc mic.se adauga pestele prajit,se potriveste gustul de sare si piper si se mai lasa pe foc mic cam 5 minute.
servesti cu mamaliguta sau piure de cartofi.
pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Caras cu sos de ardei copti" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (17)
|