Spalam legumele, broccoli si conopida le rupem in buchetele potrivite, morcovii ii curatam de coaja si ii taiem rondele (cu un cutit ondulat - daca avem).
Punem legumele in apa cu sare, la foc potrivit si in momentul in care apa incepe sa fiarba lasam aproximativ 15-20 minute verificand ca legumele sa nu se fiarba prea tare si sa se rupa.
Cand sunt gata fierte le scoatem cu o paleta, le scurgem bine de apa si le pastram intr-un vas cu capac pana in momentul servirii.
Punem punguta cu orez in apa si urmam timpul d efierbere indicat in instructiuni.
Dupa ce s-a fiert, scoate orezul din punguta si il pastram la cald.
In timp ce legumele si orezul fierb, preparam carnea.
O spalam, o batem usor cu ciocanul de carne, condimentam si o asezam pe gratarul incins, uns inainte cu putina slanina.
Rumenim bine pe ambele parti.
Cum montam preparatul:
Punem pe farfurie o bucata de carne, turnam peste ea sos barbecue dupa bunul plac, asezam legumele fierte si cateva linguri de orez. Picuram putin ulei de masline peste ele, asezonam si servim.