Carne de vita cu legume a la grill

Postat de horia in Vita
11 Feb 2012 | 7519 vizualizari
Carne de vita cu legume a la grill

Va prezint o reteta care mi-a placut mult de tot.De fapt ceea ce doresc sa va arat,este felul in care se prepara legumele la aceasta reteta.Cine are gratar cu lemne,o poate face foarte usor,fara prea multa bataie de cap...in plus este sanatoasa,ieftina si evident foarte rapida!

Ingrediente

  • 500gr. carne de vita (file)
  • un ardei gras rosu
  • un ardei italian verde
  • o vanata potrivita
  • doua cepe
  • un dovlecel mediu
  • frunze de salata
  • 500gr. rosii
  • ulei de masline (virgin)
  • condimente pentru carne
  • sare
  • cateva masline

Mod de preparare

Se spala bine cu apa rece,legumele si carnea,apoi se pun sa se scurga pe un servet curat.Se taie legumele rondele de 1/2 cm si se pun pe gratarul incins,intorcandu-se pe ambele fete,pana cand se frig bine si capata o culoare aramie.

Tot atunci punem si carnea,dupa ce in prealabil i-am presarat condimentele,frigand-o dupa gustul fiecaruia.(mie-mi place mai facuta).

Cand toate ingredientele sun facute,asezam intr-o farfurie cateva foi de salata verde,dupa care se pun  legumele unele peste altele,formand un turnulet. Punem si o bucatica de carne alaturi,dupa care completam farfuria cu ceea ce ne place.Eu am pus masline,ardei copti,rosii.

P.s. Imi pare rau ca nu miroase si nu puteti gusta prin ecranul calculatorului!Nici nu stiti ce pierdeti !;)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de vita cu legume a la grill" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (42)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Snitel vienez

Postat de timea

Snitel vienez

Feliem carnea si batem feliile cu ciocanul de batut carne. Saram si piperam carnea pe ambele parti (ideal e sa o acoperim cu folie alimentara si sa o lasam la rece vreo 2 ore). Pregatim trei...

Citeste continuarea

"Maglubeh bil foul akhdar"-"Maglubeh" cu pastai de bob verde de gradina

Postat de Mihaela11_jo

"Maglubeh bil foul akhdar"-"Maglubeh" cu pastai de bob verde de gradina

Se pune apa la fiert cu sare si ceapa in care am infipt cuisoarele ;se adauga carnea de vita si se fierbe in cratita de fiert sub presiune 45 de minute. Ceapa se indeparteaza dupa ce a fiert...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.02.2012, 17:37
Mie-mi ajunge daca primesc turnuletul cu legume
la 11.02.2012, 17:38
Crede-ma ca, la fiecare reteta trag aer in piept si simt mirosul
la 11.02.2012, 17:41
ti-l dau cu cea mai mare placere Ina.
da' stii ce gust,wow...da' cum mirosea in toata bucataria!
la 11.02.2012, 17:42
Ce miros fin ai Inuco@Horia ce culori,ce iz .......intr-un cuvant bunaciune de bunaciune.
la 11.02.2012, 17:50
Uitandu-ma la pozele lui simt o relaxare totala

Vezi toate comentariile (42)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking