Carne de vita cu legume a la grill

Postat de horia in Vita
11 Feb 2012 | 7495 vizualizari
Carne de vita cu legume a la grill

Va prezint o reteta care mi-a placut mult de tot.De fapt ceea ce doresc sa va arat,este felul in care se prepara legumele la aceasta reteta.Cine are gratar cu lemne,o poate face foarte usor,fara prea multa bataie de cap...in plus este sanatoasa,ieftina si evident foarte rapida!

Ingrediente

  • 500gr. carne de vita (file)
  • un ardei gras rosu
  • un ardei italian verde
  • o vanata potrivita
  • doua cepe
  • un dovlecel mediu
  • frunze de salata
  • 500gr. rosii
  • ulei de masline (virgin)
  • condimente pentru carne
  • sare
  • cateva masline

Mod de preparare

Se spala bine cu apa rece,legumele si carnea,apoi se pun sa se scurga pe un servet curat.Se taie legumele rondele de 1/2 cm si se pun pe gratarul incins,intorcandu-se pe ambele fete,pana cand se frig bine si capata o culoare aramie.

Tot atunci punem si carnea,dupa ce in prealabil i-am presarat condimentele,frigand-o dupa gustul fiecaruia.(mie-mi place mai facuta).

Cand toate ingredientele sun facute,asezam intr-o farfurie cateva foi de salata verde,dupa care se pun  legumele unele peste altele,formand un turnulet. Punem si o bucatica de carne alaturi,dupa care completam farfuria cu ceea ce ne place.Eu am pus masline,ardei copti,rosii.

P.s. Imi pare rau ca nu miroase si nu puteti gusta prin ecranul calculatorului!Nici nu stiti ce pierdeti !;)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de vita cu legume a la grill" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (42)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Gulyas din tineret bovin

Postat de panacris

Gulyas din tineret bovin

Ceapa se curata, se toaca marunt si se pune la calit in putin  ulei  si apa. Intre timp se curata ardeii, morcovii, apoi se toaca marunt si se adauga la ceapa. Carnea se curata, se taie...

Citeste continuarea

Sarmale cu varza verde si carne de vitel, la vas roman

Postat de mihaelar63

Sarmale cu varza verde si carne de vitel, la vas roman

Varza se curata de cotor bine si se opareste in apa fierbinte cu otet, foi de dafin si sare. Rolul otetului in apa de oparire este ca va ajuta frunzele de varza sa fie usor elastice...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.02.2012, 17:37
Mie-mi ajunge daca primesc turnuletul cu legume
la 11.02.2012, 17:38
Crede-ma ca, la fiecare reteta trag aer in piept si simt mirosul
la 11.02.2012, 17:41
ti-l dau cu cea mai mare placere Ina.
da' stii ce gust,wow...da' cum mirosea in toata bucataria!
la 11.02.2012, 17:42
Ce miros fin ai Inuco@Horia ce culori,ce iz .......intr-un cuvant bunaciune de bunaciune.
la 11.02.2012, 17:50
Uitandu-ma la pozele lui simt o relaxare totala

Vezi toate comentariile (42)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking