Ingrediente
- -12 cartofi
- -o jumate de varza dulce
- -100 gr unt
- -sare
- -piper
Mod de preparare
Cartofii ii spalam foarte bine , si intregi ii punem intr-o tava de copt.
Ii dam la cuptor si ii lasam pana cand intra furculita bine in ei .(eu am fentat putin , imi era cuptorul ocupat , i-am fiert )
Ii lasam sa se raceasca .
Varza o taiem subtire si cat mai mica.
Intr-o tigaie punem untul la topit si adaugam varza ,o calim in unt pana cand se inmoaie .
Fiecare cartof il taiem in jumate si scobim din el cu o lingura .
Ceea ce scoatem din cartof punem peste varza calita si vom amesteca cu sare si piper dupa gust
In scobitura pe care am facut-o punem din varza amestecata cu cartofi si nivelam putin .
Punem intr-o tava si dam cartofii umpluti la cuptor pana cand se rumenesc deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti de doua ori" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (19)
|