Cartofi copti umpluti cu branza

Postat de silvi0ara in Aperitive / Garnituri
30 Iul 2010 | 5745 vizualizari
Cartofi copti umpluti cu branza

Ingrediente

  • 7 cartofi galbeni
  • 200g telemea de capra  
  • 50g urda
  • 1 lingurita unt
  • 2-3 linguri iaurt sau smantana
  • sare si piper dupa gust  
  • cascaval ras sau parmezan

Mod de preparare

Spalam cartofii bine,apoi ii asezam in tava si ii bagam la cuptor la 180gC la copt .

Dupa ce sunt gata,ii scoatem,ii lasam sa se raceasca 2-3 minute,apoi ii taiem in doua pe lungime si cu ajutorul unei lingurite scoatem trei sferturi din miez.

Se paseaza foarte bine branza,apoi se amesteca cu iaurtul sau smantana,untul,si miezul de la cartofi.Se omogenizeaza bine si se condimenteaza dupa gust.Cu acest amestec se umplu jumatatile de cartof ,iar desupra se pune cascavalul ras,si se mai dau la cuptor pentru 5 minute sa capete o culoare aurie

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti umpluti cu branza" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (24)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Cartofi umpluti si copti

Postat de mihaelar63

Cartofi umpluti si copti

Cartofii fierti se curata de coaja si se scobesc de miez pe lungime. Fiecare cartof se unge in exterior cu margarina si se asaza in tava captusita cu hartie de copt. Taiati...

Citeste continuarea

Cartofi copti umpluti cu branza

Postat de postavaru

Cartofi copti umpluti cu branza

Spalam bine cartofii si ii asezam in tava tapetata cu hartie de copt. Dam cartofii la cuptor, la foc potrivit timp de 1 ora. Scoatem cartofii din cuptor si taiem coaja pe lungime. Aveti grija...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.07.2010, 11:32
la 30.07.2010, 11:32
sunt super umpluti,eu am facut cu carne si ciuperci si am in plan si cu branza
la 30.07.2010, 11:49
cu urda nu am incercat dar arata super buni trebuie sa fie,asa ca las 5 f
la 30.07.2010, 11:49
Ce buni sunt
la 30.07.2010, 11:54
Super!

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking