Cartofi cu ierburi aromate , la cuptorul cu halogen

Postat de Ina in Mancaruri de post
22 Mai 2011 | 6577 vizualizari
Cartofi cu ierburi aromate , la cuptorul cu halogen

Intr-o seara m-a intrebat Costel de ce nu gatesc nimic la cuptorul cu halogen :D Cum nu stiam ce sa fac si aveam deja o fripturica , am decis sa-i fac inaugurarea cu niste cartofi cu ierburi aromate.

Ingrediente

  • Cartofi 
  • Sare
  • Ierburi aromate ( verdeturi  italiene Kotanyi ) 
  • Ulei de masline ( o lingura )

Mod de preparare

 Cartofii  se curata  de coaja,  se spala si se taie in bucati groase. Se fierb pe jumatate  in apa cu sare , apoi se scurg si se aseaza intr-o tava care sa incapa in cuptorul cu halogen .  Se stropesc cu ulei de masline si se  condimenteaza dupa preferinte.  Eu am folosit verdeturi italiene de la Kotanyi.

 Se coc la cuptorul cu halogen timp de 25 minute, la 180 grade. 

 Sunt deliciosi!  Ceva … intre cartofi copti si cartofi prajiti ;) 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu ierburi aromate , la cuptorul cu halogen" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (27)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pulpe de pasare, la cuptorul cu halogen- Reteta numarul 200!

Postat de Ina

Pulpe de pasare, la cuptorul cu halogen- Reteta numarul 200!

 Pulpele se spala , apoi se detaseaza  ciocanelul  de restul  pulpei.  Stropim cu sos de soia, condimentam cu putina boia dulce, ghimbir si piper.  Pentru aroma...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.05.2011, 19:45
Arata tare bine cartofii.Frumos cuptor ai Ina,sa-l folosesti sanatoasa
la 22.05.2011, 19:48
Chiar sas ..de ce nu-l foloseai daca-l aveai?
la 22.05.2011, 19:49
a i-ai pus si intr-o tava?sunt buni cred...eu inca nu l-am folosit dar o sa ii vina randul
la 22.05.2011, 19:49
Ina stie Costel ce stie
la 22.05.2011, 19:53
Multumesc, Miuta !
Ionela : de lene
Rocsi, azi am facut fara tava, doar pe gratar

Vezi toate comentariile (27)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking