Ingrediente
- 2 kg cartofi
- 3oo g cascaval ras
- 400 g bacon
- ulei de masline 2-3 linguri
- sare
- 1 plic maggi -cartofi cu sunca la cuptor
- 500 ml lapte
- patrunjel verde
- tomate chery-pt decor
Mod de preparare
Se fierb cartofii in coaja, apoi se curata si se taie feliute (cipsuri). Se aseaza intr-o tava unsa cu ulei un stat de cartofi apoi unul de cascaval ras, unul de bacon taiat cubulete mici, sare si din nou cartofi,cascaval,bacon,sare. Ultima operatiune se pune ultimul stat de cartofi taieti feliute apoi se pune cascaval ras iar peste se amesteca 500 ml lapte cu compozitia din plic maggi se amesteca bine si se toarna peste catofi
Se decoreaza dupa bunul plac si se pun la cuptor pentru 1 ora la 16o grade
Se servesc cu multa dragoste
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu sunca la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (42)
|