Cartofi cu şuncă şi cârnaţi la cuptor

Postat de botcrina in Mancaruri cu carne
25 Ian 2012 | 3920 vizualizari
Cartofi cu şuncă şi cârnaţi la cuptor

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 200 g cârnaţi
  • 100 g şuncă
  • sare, piper, delikat
  • puţină brânză 
  • 100 ml lapte
  • puţină boia 

Mod de preparare

Se curăţă cartofii şi se taie rondele, şunca se feliază, iar cârnaţul se taie şi el rondele.

Ungem o tavă cu puţină untură, aranjăm un strat de cartofi, şi peste ei un strat de şuncă şi cârnaţ, condimentăm, presărăm puţină brânză,şi repetăm operaţiunea.

Când terminăm de aranjat totul, turnăm laptele peste cartofi, condimentăm din nou şi la final presărăm puţină boia.

Dăm tava la cuptor circa 50 de minute, la temperatură medie. Când este aproape gata, scoatem tava şi amestecăm încet ingredientele, pentru a nu le zdrobi, apoi o introducem din nou la cutor.

Servim mâncarea calduţă, cu murături de care pofteşte fiecare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu şuncă şi cârnaţi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (6)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Piure de cartofi cu afumatura la cuptor

Postat de Adrian2016

Piure de cartofi cu afumatura la cuptor

        Pentru inceput, punem cartofii curatati si taiati la fiert in apa cu sare. Cand acestia sunt gata, ii pasam si adaugam laptele si untul. Omogenizam bine compozitia...

Citeste continuarea

Omleta la cuptor in vas de ceramica

Postat de MadalinaM

Omleta la cuptor in vas de ceramica

Mai intai se curata cartofii si se taie cubulete mici. Se prajesc in ulei, dar nu trebuie lasati sa se rumeneasca. Apoi prajiti putin si salamul maruntit. Intre timp se bat ouale cu un praf de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.01.2012, 22:48
la 25.01.2012, 23:20
la 25.01.2012, 23:46
ca la mama acasa !! bun bun
la 26.01.2012, 05:50
bun!
la 26.01.2012, 10:13
bun

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking