Cartofi frantuzesti cu miez de lapte

Postat de mihaelar63 in Mancaruri cu carne
20 Dec 2013 | 4229 vizualizari
Cartofi frantuzesti cu miez de lapte

:))) Aproape ca se putea face niste cartofi frantuzesti cu ingredientele acestea . Dar eu am luat-o pe scurtatura si i-am preparat mai rapid la tigaie !!!

Ingrediente

  • 6 cartofi fierti
  • 2 buc miez de lapte Delaco
  • 2 oua fierte
  • 2 oua crude
  • 300 gr sunca
  • 300 gr smantana
  • 50 gr cas razuit
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper
  • ardei pentru decor

Mod de preparare

Sunca taiata cubulete se rumeneste in ulei .

Adugati si prajiti usor si cartofii.

Ouale crude se pun peste cartofi si sunca , amestecati .

Puneti compozitia pe farfurii, asezati deasupra miezul de lapte si ouale fierte.

Pe marginea farfuriei puneti smantana . Asezonati cu sare si piper.

Presarati cascaval razuit si decorati cu ardei .

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi frantuzesti cu miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (31)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Couscous marocan cu pui (reteta video)

Postat de JamilaCuisine

Couscous marocan cu pui (reteta video)

Incingem uleiul de floarea soarelui intr-o oala, punem apoi carnea de pui, ceapa, condimentele, patrunjelul si rosiile, amestecam bine si lasam pe foc aproximativ 5 minute. Punem apoi apa cat sa...

Citeste continuarea

Friptura la gratar

Postat de Dya

Friptura la gratar

Spalam foarte bine carnea, o portionam daca este necesar, o condimentam dupa gust si o asezam pe gratar. O lasam sa se rumeneasca uniform. Rosiile le coacem pe gratar. Intre timp...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.12.2013, 11:30
bun bun
la 20.12.2013, 11:31
la 20.12.2013, 11:31
O bunatate !
la 20.12.2013, 11:32
Păi i-ai franţuzit, da, dar eu tot pe româneşte-i mănânc.
la 20.12.2013, 11:34
padre esti mortal

Vezi toate comentariile (31)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking