Cartofi la cuptor si friptura de porc la tuci

Postat de Constelatialeu in Porc
10 Oct 2014 | 6954 vizualizari
Cartofi la cuptor si friptura de porc la tuci

Am dat-o de gard si in seara asta, din categoria rapid, caloric, dar bun, asa pe gustul meu....

Ingrediente

  • cca 600 g cartofi rosii
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • boia iute
  • cca 700 g pulpa porc
  • usturoi
  • sare
  • boia dulce

Mod de preparare

Curatam cartofii ii spalam si ii taiem in bucati mai mari. Ii asezam intr-un castron,adaugam sare,piper,boia dulce si iute ( dupa gust),peste ei punem putin ulei,amestecam.Asezam cartofii pe hartie de copt ,strangem la capete hartia,o asezam intr-un vas de yena si bagam la cuptor,la foc mediu cca 1 ora.Cam peste 1/2 de ora,turnam in vasul de yena 1 cana cu apa.Lasam sa scada apa si sunt gata cartofii.Daca-i vrem mai rumeni desfacem hartia de copt.

Carnea o taiem in bucatele mai mici,adaugam sare,boia si usturoi .Punem tuciul pe foc cuun pic de ulei,adaugam carnea si 2 cani de apa si lasam la foc mediu cca 1 ora,pana scade apa.

Servim cu ardei copti sau orice fel de muratura de sezon.Sa aveti pofta..

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor si friptura de porc la tuci" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (24)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciolan afumat cu mazare si zucchini

Postat de gurita_ta2005

Ciolan afumat cu mazare si zucchini

Ceapa se pune la calit in ulei de masline, dupa cateva minute adaugam si ciolanul taiat cuburi si morcovul feliute. Punem apa si acoperim, lasam la foc potrivit sa fiarba circa 1 ora. Se pun...

Citeste continuarea

Escalop de porc cu ceapa si ghimbir

Postat de mihaelar63

Escalop de porc cu ceapa si ghimbir

Feliati subtire pulpa de porc, daca nu e suficient de subtire se bate cu batatorul de snitele. Sarati, piparati, dati prin faina alba feliile de carne si le prajiti in ulei incins pana capata o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.10.2014, 19:18
Huooooooooooooooooooooooooo
la 10.10.2014, 19:25
la 10.10.2014, 19:28
Cleme deja de vad umbland cu linguroiul in mana... super bun
la 10.10.2014, 19:32
la 10.10.2014, 19:37
hei, alooooo, iau trenul spre Campina daca nu te potolesti! ))

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking