Cartofi noi cu cimbru de camp

Postat de MIUTA in Aperitive / Garnituri
16 Iun 2011 | 3637 vizualizari
Cartofi noi cu cimbru de camp

Ingrediente

  • 1 kg cartofi noi
  • o ceapa
  • un ardei kapia
  • sare,piper,boia
  • cimbru de camp
  • ulei

Mod de preparare

Se pune ceapa taiata fin la calit in ulei.Se adauga si ardeiul taiat cubulete.Dupa cateva minute se pune o lingura de boia,se amesteca repede si se pune un pahar de apa sa nu se amarasca boiaua.

Se adauga cartofii curatati,spalati si taiati cubulete.Se condimenteaza cu sare,piper si se completeaza cu apa atat cat sa nu treaca peste cartofi.Cine doreste poate pune si o lingurita de vegeta.

Se lasa la fiert la foc mic cca 40 minute pana scade apa si se formeaza un sos.

Cimbrul de camp se curata,se spala si se toaca marunt.

Se adauga cimbul in mancarea de cartofi si se lasa pe foc inca cateva minute amestecand usor.

Cartofii vor avea o aroma deosebita daca folosim cimbru de camp.

Se servesc asa simplu cu salata de orice fel.

Noi i-am servit alaturi de carne de porc in sos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu cimbru de camp" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (22)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Oua vopsite

Postat de gurita_ta2005

Oua vopsite

Ouale se spala bine cu detergent de vase,se clatesc foarte foarte bine ouale,se pun intr-o cratita acoperite cu apa si se pun la fiert pentru cateva minute. Se scurg de apa cu atentie sa nu se...

Citeste continuarea

Insulite de dovlecei

Postat de RuxyRux

Insulite de dovlecei

Dovlecelul se rade, se stoarce de zeama, se amesteca cu ceapa si usturoiul date pe razatoare, se adauga restul ingredientelor. Se amesteca bine, se omogenizeaza perfect compozitia, apoi se iau...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.06.2011, 18:08
la 16.06.2011, 18:19
Felicitari Miuta
Cimbrisorul e deosebit de aromat , eu as indemna cine are posibilitatea sa-si culeaga si sa-l uste. Arata fenomenal pe o friptura de exemplu .
la 16.06.2011, 18:31
la 16.06.2011, 18:44
f buni! si eu folosesc cimbrisor, imi place!
la 16.06.2011, 18:51
Mihaeleab multumesc

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking