Ceafa de porc afumata pe pat de legume

Postat de deyutzky in Porc
12 Ian 2014 | 14279 vizualizari
Ceafa de porc afumata pe pat de legume

Ingrediente

  • 1 bucata mare ceafa afumata
  • 2 cartofi
  • 1 rosie mare
  • 3 morcovi
  • 1 ceapa
  • 6-7 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • jumatate cana de bere
  • patrunjel tocat

Mod de preparare

Spalam bine ceafa de porc si legumele.

Taiem felii ceafa de porc, cartofii cuburi, ceapa julien, rosiile cuburi, morcovii si usturoiul rondele.

Legumele le punem intr-un bol si le condimentam cu sare si piper.

Condimentam si feliile de carne.

Ungem o tava cu ulei si punem legumele, iar peste legume punem feliile de carne.

Ungem apoi cu putin ulei fiecare felie de carne.

Turnam si berea in tava dupa care acoperim tava cu folie de aluminiu si dam la cuptor la foc mic aproximativ 60 minute sau pana cand carnea si legumele sunt gata.

Inainte cu 20 de minute ca aceastea sa fie gata se scoate folia de aluminiu si se lasa sa se rumeneasca putin.

Se aseaza pe un platou si se presara deasupra patrunjel tocat.

Sa aveti pofta!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc afumata pe pat de legume" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (24)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Jambon de porc la cuptor

Postat de MotanLaOale

Jambon de porc la cuptor

Bucata de jambon se spala si se cresteaza soriciul in 5-6 locuri Se pune la fiert in apa cu sare, foi de dafin si piper boabe 20-25 minute. Se ia spuma formata. Se pune uleiul intr-o tava...

Citeste continuarea

Friptura de porc aromata Godina, cu cartofi aurii cu marar

Postat de AlexandraOrdean

Friptura de porc aromata Godina, cu cartofi aurii cu marar

Spalam bine si transam cotletul. Intr-o tava de yena punem untura si condimentele. Asezam carnea, carnaciorii si ciuperciile spalate si taiate felii. Asezonam, punem un...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.01.2014, 12:02
foarte gustoasa
la 12.01.2014, 12:04
Bine arata!
la 12.01.2014, 12:04
la 12.01.2014, 12:04
Vaiiiii ... ce bunatate
la 12.01.2014, 12:06
Super arata!

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking