Ceafa de porc cu garnitura de ciuperci si cartofi

Postat de burdulea56 in Mancaruri cu carne
14 Apr 2010 | 6848 vizualizari
Ceafa de porc cu garnitura de ciuperci si cartofi

Am pregatit acest fel de mancare pt 3 persoane.

Ingrediente

  • ceafa de porc (3 felii taiate de macelar),
  • 1/2 ciuperci pt gratar,
  • 2 cepe vechi,
  • 3 fire de ceapa verde,
  • 6 rosioare cherry,
  • sare,
  • piper,
  • patrunjel verde,
  • 4 cartofi,
  • ulei,
  • cubulete de ardei gras rosu (din congelator).

Mod de preparare

Ceafa se bate, se pipereaza, se sareaza si se pune la fript intr-o tigaie teflonata. Se prajeste pe ambele parti.

Intre timp, se curata ciupercile, se taie bucati, se pun in tigaie cu putin ulei, adaugam rosiile, cubuletele de ardei, ceapa curatata, spalata si taiata pestisori, iar cea verde bucatele. Se lasa totul la foc mic, pana se prepara ciupercile, saram, piperam.

Din cartofii curatati si taiati baghete, se fac cartofi pai. Pentru decor am preparat doi trandafirasi din cartofi. Peste ciuperci presaram verdeata tocata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc cu garnitura de ciuperci si cartofi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (6)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ceafa de porc cu ciuperci si cartofi, cu mirodenii

Postat de ancutsa

Ceafa de porc cu ciuperci si cartofi, cu mirodenii

Feliezi ceafa de porc și o așezi într-o tavă cu uleiul, vinul, apa, mirodeniile (usturoi și rozmarin), ciupercile curățate și spălate și dai la cuptor la foc mediu (în total...

Citeste continuarea

Friptura de porc la tava cu ciuperci si praz

Postat de epurasha2bb

Friptura de porc la tava cu ciuperci si praz

Se pune ulei pe fundul unei tavi groase/ceaun si apoi se aseaza bucatile de carne mai grosute. Se presara sare, piper, se aseaza cateii de usturoi si piciorusele de ciuperci deasupra, ceapa in...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.04.2010, 19:04
la 14.04.2010, 19:52
vai ce bn arata
la 14.04.2010, 20:10
foarte bine arata ,felicitari nota 10
la 14.04.2010, 20:36
foarte bun, sigur ai avut cartofi mari sa faci din 3 cartofi pt 3 persoane cartofi prajiti....
la 16.04.2010, 21:36
Au fost mari e adevarat, au fost taiati cu razatoarea ,,casa linga,, par multi, apoi suntem mai in varsta nu mai consumam asa mult, mai erau si ciupercile si in ultimul rand, ceafa a fost f. mare. Multumesc tuturor pt aprecieri.

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking