Ceafa de porc in crusta de nuci si leurda -reteta nr 600

Postat de gurita_ta2005 in Porc
29 Apr 2014 | 4141 vizualizari
Ceafa de porc in crusta de nuci si leurda -reteta nr 600

Am pregatit o reteta speciala, pt reteta nr 600 :)))

Ingrediente

  • 1 bucata de ceafa de porc
  • cateva frunze de leurda
  • 1 mana de nuci
  • ulei de masline
  • 50 ml vin alb
  • ghimbir,piper alb
  • condimente italienesti pentru cuptor

Mod de preparare

Ceafa de porc se pune la marinat cu toate condimentele,uleiul de masline si vinul alb,se lasa 1 zi la marinat in frigider.

Frunzele de leurda,,impreuna cu nuciile se pun in robotul de bucatarie si se mixeaza bine pana se maruntesc.

Se pune cateva linguri din compozitia mixata pe o folie de aluminiu,se aseaza carnea deasupra,si repetam procedura,carnea trebuie sa fie acoperita pe ambele parti cu leurda si nuci.

Se inchide folia se pune intr-o tava impreuna cu sosul format de la carnea marinata,putina apa si se da la cuptor pentru circa 1 ora,se scoate din folie si se da iar la cuptor pentru inca 1 ora.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc in crusta de nuci si leurda -reteta nr 600" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (82)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Suberec (Placinta turceasca)

Postat de Patricia_Iordache_79

Suberec (Placinta turceasca)

Cum preparam aluatul: Intr-un castron incapator, amestecam faina, apa si sarea pana obtinem un aluat nici foarte dens, nici foarte moale. Lasam sa se odihneasca si pregatim umplutura. Cum...

Citeste continuarea

Cartofi taranesti cu gogosari in sos de rosii

Postat de merisor67

Cartofi taranesti cu gogosari in sos de rosii

Spălăm bine cartofii și îi punem la fiert în coajă, în apă cu puțină sare. Tocăm ceapa julien, kaizerul în bastonașe, scurgem gogoșarii și îi tocăm tot...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.04.2014, 11:48
ce fain arata!
la 29.04.2014, 11:49
multu gabytz
la 29.04.2014, 11:50
Şi leurda, cu gustul asemănător usturoiului, îi dă un gust deosebit. Bun!
la 29.04.2014, 11:51
padre
la 29.04.2014, 11:52
Pai ce-ti spuneam eu Gurita? Daca-i mai dai si-o ceafa din asta l-ai topit pentru tot restul vietii )) Hai du-te te rog si intreaba-l daca nu-i asa )

Vezi toate comentariile (82)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking