Ceafa de porc la gratar cu cartofi la cuptor si salata de sfecla rosie

Postat de Alina26 in Porc
22 Mai 2013 | 3383 vizualizari
Ceafa de porc la gratar cu cartofi la cuptor si salata de sfecla rosie

Ingrediente

  • 6 bucati de ceafa de porc fara os feliata
  • sare
  • piper
  • usturoi praf
  • 6 cartofi potriviti
  • Salata de sfecla:
  • 2 sfecle coapte
  • 400g porumb la conserva
  • ulei de masline
  • otet balsamic
  • sare

Mod de preparare

Incingem cuptorul 200°,spalam cartofii ii punem la copt,aproape o ora.Cand s-au copt punem cartofii intr-un prosop curat si ii lasam 10 minute, sa se inmoaie coaja.

Punem o tigaie grill la incins.Spalam carnea,o condimentam si o batem putin,cu batatorul pentru carne.Apoi o prajim la foc potrivit,cate 10 minute pe fiecare parte.(chiar si mai mult,depinde cat de grosa e carnea).

Pregatim salata: sfecla coapta (eu asa am cumparat-o) o dam pe razatoarea mare (daca va place puteti sa o taiati  si cubulete),scurgem porumbul de zeama si o adaugam langa sfecla.Condimentam cu sare,ulei de masline,otet balsamic si mestecam.

Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc la gratar cu cartofi la cuptor si salata de sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Coaste de porc caramelizate la cuptor

Postat de cristeena20

Coaste de porc caramelizate la cuptor

Preparam marinata in care vom tine costitele pentru o zi : amestecam bine mustarul cu mierea si cu sos de ardei iute, adaugam suc de lamaie si pasta de usturoi. Apoi turnam putin ulei de masline....

Citeste continuarea

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

Postat de vasimur

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

Iata cum se prepara  Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet Pasul 1. Porționați carnea în felii, ceva mai supțiri decât un deget, cam de 4-5 mm grosime....

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.05.2013, 15:05
la 22.05.2013, 15:05
bunnnnnnnnn
la 22.05.2013, 15:06
la 22.05.2013, 15:07
Vin la masaaa!!
la 22.05.2013, 15:09
Nici nu refuz,am sosit...

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking