Ceafa de porc la gratar cu cartofi la cuptor si salata de sfecla rosie

Postat de Alina26 in Porc
22 Mai 2013 | 3383 vizualizari
Ceafa de porc la gratar cu cartofi la cuptor si salata de sfecla rosie

Ingrediente

  • 6 bucati de ceafa de porc fara os feliata
  • sare
  • piper
  • usturoi praf
  • 6 cartofi potriviti
  • Salata de sfecla:
  • 2 sfecle coapte
  • 400g porumb la conserva
  • ulei de masline
  • otet balsamic
  • sare

Mod de preparare

Incingem cuptorul 200°,spalam cartofii ii punem la copt,aproape o ora.Cand s-au copt punem cartofii intr-un prosop curat si ii lasam 10 minute, sa se inmoaie coaja.

Punem o tigaie grill la incins.Spalam carnea,o condimentam si o batem putin,cu batatorul pentru carne.Apoi o prajim la foc potrivit,cate 10 minute pe fiecare parte.(chiar si mai mult,depinde cat de grosa e carnea).

Pregatim salata: sfecla coapta (eu asa am cumparat-o) o dam pe razatoarea mare (daca va place puteti sa o taiati  si cubulete),scurgem porumbul de zeama si o adaugam langa sfecla.Condimentam cu sare,ulei de masline,otet balsamic si mestecam.

Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc la gratar cu cartofi la cuptor si salata de sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Muschi de porc impletit, cu legume, la cuptor

Postat de Pungasa_Rogue

Muschi de porc impletit, cu legume, la cuptor

Se da drumul la cuptor, pentru a se incalzi. Carnea se bate cu ajutorul unui ciocan si se taie in 3 pe lungime, lasand-o netaiata la un capat. Circa 100 ml ulei se amesteca cu piperul,...

Citeste continuarea

Carnati de casa afumati

Postat de Constelatialeu

Carnati de casa afumati

Intr-un vas incapator punem carnea tocata, apoi condimentele, nu toata cantitatea de condimente, aici fiecare jongleaza cu gustul sau, mai sarat, condimentat, usturoiat. De aceea e bine sa punem o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.05.2013, 15:05
la 22.05.2013, 15:05
bunnnnnnnnn
la 22.05.2013, 15:06
la 22.05.2013, 15:07
Vin la masaaa!!
la 22.05.2013, 15:09
Nici nu refuz,am sosit...

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking