Ceafa de porc la gratar cu cartofi la cuptor si salata de sfecla rosie

Postat de Alina26 in Porc
22 Mai 2013 | 3383 vizualizari
Ceafa de porc la gratar cu cartofi la cuptor si salata de sfecla rosie

Ingrediente

  • 6 bucati de ceafa de porc fara os feliata
  • sare
  • piper
  • usturoi praf
  • 6 cartofi potriviti
  • Salata de sfecla:
  • 2 sfecle coapte
  • 400g porumb la conserva
  • ulei de masline
  • otet balsamic
  • sare

Mod de preparare

Incingem cuptorul 200°,spalam cartofii ii punem la copt,aproape o ora.Cand s-au copt punem cartofii intr-un prosop curat si ii lasam 10 minute, sa se inmoaie coaja.

Punem o tigaie grill la incins.Spalam carnea,o condimentam si o batem putin,cu batatorul pentru carne.Apoi o prajim la foc potrivit,cate 10 minute pe fiecare parte.(chiar si mai mult,depinde cat de grosa e carnea).

Pregatim salata: sfecla coapta (eu asa am cumparat-o) o dam pe razatoarea mare (daca va place puteti sa o taiati  si cubulete),scurgem porumbul de zeama si o adaugam langa sfecla.Condimentam cu sare,ulei de masline,otet balsamic si mestecam.

Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc la gratar cu cartofi la cuptor si salata de sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Varza cu carnati si rosii cherry

Postat de merisor67

Varza cu carnati si rosii cherry

Tocam varza si o frecam cu putina sare, apoi stoarcem zeama de lamaie peste ea. O lasam asa la odihnit pana preparam restul ingredientelor. Punem uleiul in vasul multicookerului, conectam...

Citeste continuarea

Musaca de cartofi

Postat de papabundetot

Musaca de cartofi

Intr-o tigaie am pus la foc putin ulei,apoi am pus telina apio tocata marunt,usturoiul,condimentele si le-am lasat putin la foc,am adaugat apoi kaiserul taiat cubulete si mai apoi am pus si carnea...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.05.2013, 15:05
la 22.05.2013, 15:05
bunnnnnnnnn
la 22.05.2013, 15:06
la 22.05.2013, 15:07
Vin la masaaa!!
la 22.05.2013, 15:09
Nici nu refuz,am sosit...

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking