Ceafa de porc umpluta

Postat de postavaru in Porc
28 Noi 2010 | 15925 vizualizari
Ceafa de porc umpluta

foarte frageda si buna

Ingrediente

  • 2 kg ceafa de porc fara os
  • 300 g bacon
  • 6 cepe
  • 1/2 cana apa
  • 1/2 cana vin alb
  • sare piper

Mod de preparare

Se curata ceapa si se taie julien. baconul se taie felii subtiri.

Carnea se spala si se taie felii mai groase, dar nu pana jos. In partea de jos carnea trebuie sa ramana netaiata. Se condimenteaza cu sare si piper

Se pune in tava si se umple buzunarele formate (unul cu ceapa, unul cu bacon). optional se mai pot  1-2 cepe care se pun in tava pe langa carne.

Se pune apa si vinul peste ceafa, se acopera cu un capac si folie de aluminiu si se lasa la frigider 12-24 de ore.

A doua zi se scoate din frigider si se da la cuptor pentru 2 ore, la foc potrivit.

Se feliaza si se serveste cu garnitura si muraturi.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc umpluta" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (32)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Placinta cu carne si mozzarella

Postat de Constelatialeu

Placinta cu carne si mozzarella

Ne pregatim ingredientele, ceapa verde o taiem marunt, radem cartoful pe razatoarea mica, mozzarella o taiem cubulete mici (oprim cateva feliute subtiri pentru decorat). Am folosit o tava de...

Citeste continuarea

Cotlet cu ciuperci la cuptor

Postat de rocsi_1612

Cotlet cu ciuperci la cuptor

Curatam ceapa, o spalam si o tocam marunt. Ciupercile le spalam si le taiem feliute.  Ardeiul kapia il curatam de seminte si il fasii. Intr-o tigaie incingem uleiul, inabusim ceapa 2-3...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.11.2010, 22:36
ce deliciu ..... salivez deja ....
dar cam tarziu sa pap la ora asta ..sunt la dieta
dar poate pap una maine la pranz daca mai ai
la 28.11.2010, 22:37
harnicuta ai mai fost Anca
la 28.11.2010, 22:37
si sunt primaaaaaaaaaaaaaaaaa
la 28.11.2010, 22:40
Multumesc Cristina. Te astept maine la pranz
la 28.11.2010, 22:40
Dia ma apuca si pe mine, dar mai rar

Vezi toate comentariile (32)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking