Charoset-salata de fructe israeliana

Postat de ianculubita in Salate
26 Mar 2014 | 6974 vizualizari
Charoset-salata de fructe israeliana

Am avut o prietena si colega de liceu din Israel,foarte des eram in familia ei,mai ales la masa,dar din pacate nu totul era pe gustul meu;pe atunci,chiar ca mi se pareau toate mancarurile ciudate fata de ale noastre;la ei am mancat pentru prima data dar fara sa stiu,acel peste asemanator cu sarpele....waw,ma cutremur si acum!!! Salata asta este buna de tot si chiar va recomand s-o incercati!!

Ingrediente

  • 50g stafide
  • 50g smochine
  • 50g curmale
  • 30g migdale
  • 50g miez de nuca
  • 1mar
  • 1para
  • 1portocala
  • 1/2lingurita scortisoara
  • 50ml vin rosu

Mod de preparare

Punem intr-un bol mai mare sucul de la portocala si vinul,apoi marul,para curatate,taiate cubulete,smochinele,curmalele taiate marunt,stafidele,nuca si migdalele macinate,scortisoara,amestecam totul,mai lasam cateva minute sa se imbibe sucul in fructe apoi servim cu migade deasupra

Daca ti-a placut reteta noastra "Charoset-salata de fructe israeliana" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Salata cu broccoli si quinoa

Postat de andaoana

Salata cu broccoli si quinoa

Quinoa o spalam in apa rece putin si o punem la fiert intr-o oala cu 3 cesti de apa si sare, o lasam sa fiarba 10 minute , dupa care o acoperim cu capacul si o mai lasam 10 minute . O strecuram si...

Citeste continuarea

Salata de Boeuf

Postat de timea

Salata de Boeuf

Avem asadar carnea fiarta, morcovii, pastarnacul si gulia, toate fierte din supa. Eu legumele le dau mereu pe razatoarea mare, dar voi puteti sa le taiati cubulete sau cum va place voua....

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.03.2014, 09:06
la 26.03.2014, 09:17
O bunatate!
la 26.03.2014, 09:38
la 26.03.2014, 09:41
la 26.03.2014, 09:45
asta e pe gustul meu

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking