Chec condimentat cu ton, cascaval si ardei

Postat de laughylau in Ton
6 Noi 2011 | 9151 vizualizari
Chec condimentat cu ton, cascaval si ardei

Se face extrem de rapid acest chec. E foarte bun caldut, cu o salata asezonata cu mult suc de lamaie. Daca o sa il faceti, veti putea in continuare sa fredonati melodia aceea : 'Eu nu am regrete...' pentru ca sigur nu o sa aveti daca o sa il gustati.

Ingrediente

  • 300 g faina
  • 100 g cascaval ras
  • o conserva ( de aprox 190 grame) ton in ulei
  • 6 oua
  • 85 ml iaurt
  • 1 plic praf de copt
  • 1 lingurita sare
  • 1/2 lingurita nucsoara
  • 200 g ardei rosu taiat bucati
  • un varf de cutit piper
  • un varf de cutit boia de chilli
  • 2 catei de usturoi zdrobiti

Mod de preparare

Preincalziti cuptorul la 190 grade Celsius.
Se cerne faina cu praful de copt, sarea, nucsoara, boiaua, piperul.
Ouale se bat bine cu mixerul si se adauga faina cu condimentele, cascavalul, usturoiul, iaurtul si pestele cu tot cu uleiul din conserva si apoi ardeiul.

Se pune compozitia in doua forme de chec cu hartie cerata si se lasa 45 minute in cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec condimentat cu ton, cascaval si ardei" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Quiche cu ton, rosii deshidratate si sparanghel

Postat de licurici_lra

Quiche cu ton, rosii deshidratate si sparanghel

Pentru aluat, se amesteca faina cu sarea si untul taiat cubulete.  Se framanta cu degetele, pana se amesteca, apoi se adaugat apa si rosiile deshidratate, taiate marunt. Se formeaza o...

Citeste continuarea

Tarta cu ton si legume

Postat de oanapl

Tarta cu ton si legume

Desfaci buchețelele de broccoli și le fierbi în apă cu sare, timp de 3 minute, apoi le scurgi bine de apă.  Speli ciupercile, le tai felii și le fierbi în apă cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.11.2011, 11:31
Bun bun
Poze???
la 06.11.2011, 11:46
nu pot sa fredonez ,pentru ca nu-mi place pestele dar altfel e
la 06.11.2011, 11:51
bun
la 06.11.2011, 13:59
Arata tare bine si cred ca e foarte delicios
Imi place
la 06.11.2011, 18:40


Am mai pus niste poze! Imi pare rau ca nu am mai multe.

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking