Chec cu crema de pepene galben

Postat de gurita_ta2005 in Dulciuri
17 Sep 2013 | 7092 vizualizari
Chec cu crema de pepene galben

Cand am facut mini tartele cu pepene galben mi-a ramas crema asa ca m-am gandit sa fac cu un chec!a iesit super bun :x

Ingrediente

  • 250-300 g faina
  • 1 praf de copt
  • 100 g zahar
  • 100 g unt
  • 3 oua
  • crema de pepene galben
  • esenta de vanilie
  • 3-4 nuci

Mod de preparare

Albusurile le batem spuma cu un praf de sare,iar galbenusurile se amesteca cu zaharul,esenta de vanilie si untul taiat cuburi.

Pasta de galbenusuri formata o amestecam cu albusurile,adaugam si faina si praful de copt si crema de pepene.

Nuciile le curatam de pielite si le pisam.Se adauga in compozitie si se pastreaza cateva pentru a pune deasupra.

O tava de chec o tapetam cu ulei si faina,adaugam compozitia de chec,iar deasupra punem cateva nuci pisate.

Se da la cuptor pentr 30-40 minute,pana se rumeneste frumos.

Se serveste rece cu nuci proaspete

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu crema de pepene galben" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (47)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert prajitura cu nuca Sumegi

Postat de gicuta69

Desert prajitura cu nuca Sumegi

Blat: Mixam albusurile spuma cu un praf de sare. Adaugam zaharul in 3-4 reprize si mixam in continuare pana albusurile vor deveni ca o bezea tare si lucioasa. Amestecam nucile cu faina si le...

Citeste continuarea

Desert bomboane Raffaello

Postat de sufletista

Desert bomboane Raffaello

Intr-un bol, adaugam nuca de cocos, laptele condesat si amestecam cu o lingura pana ce se incorporeaza bine. Acoperim cu o folie si lasam deoparte 15 minute. Cu mainele umede, luam putin din...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.09.2013, 12:55
Prima feliuta e a mea!
la 17.09.2013, 12:57
la 17.09.2013, 12:58
ma inscriu si eu la o felie ,doua, trei
la 17.09.2013, 12:58
Wauuuu,delicios!
la 17.09.2013, 12:59
cu mare drag

Vezi toate comentariile (47)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking