Chec cu iaurt,vişine şi coacăze roşii

Postat de diaconta in Prajituri
25 Feb 2013 | 8740 vizualizari
Chec cu iaurt,vişine şi coacăze roşii

Ingrediente

  • 4 oua
  • 200 g zahar
  • 4 linguri ulei
  • 230 g faina
  • 100 g iaurt 10% grasime
  • 20 ml limoncello
  • Vanilie
  • ½ plic praf de copt
  • sare
  • Vişine si coacaze roşii

Mod de preparare

Am separat albusurile de galbenusuri.

Albusurile le-am batut spuma cu un praf de sare,apoi am adaugat zaharul si am mixat pana cand acesta s-a topit .

Am încorporat uşor uleiul si galbenusurile,amestecând cu o paleta.

La fel am procedat cu iaurtul ,vanilia si limoncello.

La final am pus faina amestecata cu praful de copt.

Am pus compozitia într-o tava de chec tapetata cu faina,intercalând rânduri de compozitie si fructe.

Am pus în cuptorul preâncalzit pentru 40 de minute.

La început am lasat focul mai iute,apoi l-am redus.

Faceti testul scobitorii,când aceasta iese curata din chec,puteti sa opriti focul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu iaurt,vişine şi coacăze roşii" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (35)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta de prajitura Ole-Gabi

Postat de Constelatialeu

Reteta de prajitura Ole-Gabi

Iata cum se prepara Reteta de prajitura Ole-Gabi Blat : Am folosit o tava cu dimensiune de 25/35 cm tapetata cu hartie de copt, tava cu pereti detasabili. Am separat galbenusurile de albusuri....

Citeste continuarea

Desert prajitura Albinita

Postat de sufletista

Desert prajitura Albinita

Foi- intr-o cratita adaugam untul, zaharul, oul, mierea si laptele. Punem pe foc mic amestecand continuu pana ce se topeste zaharul, apoi lasam sa se raceasca bine. Intr-un bol amestecam faina...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.02.2013, 22:57
Ce as vrea si eu o feliuta
la 25.02.2013, 22:58
daca promiti ca nu se simte iaurtul gust si eu . Tare bine mai arata
la 25.02.2013, 23:05
foarte faina reteta!
la 25.02.2013, 23:05
Arata super bine
la 25.02.2013, 23:06
Timi,nu se simte ) draga de tine

Vezi toate comentariile (35)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking