Chec cu iaurt,vişine şi coacăze roşii

Postat de diaconta in Prajituri
25 Feb 2013 | 8723 vizualizari
Chec cu iaurt,vişine şi coacăze roşii

Ingrediente

  • 4 oua
  • 200 g zahar
  • 4 linguri ulei
  • 230 g faina
  • 100 g iaurt 10% grasime
  • 20 ml limoncello
  • Vanilie
  • ½ plic praf de copt
  • sare
  • Vişine si coacaze roşii

Mod de preparare

Am separat albusurile de galbenusuri.

Albusurile le-am batut spuma cu un praf de sare,apoi am adaugat zaharul si am mixat pana cand acesta s-a topit .

Am încorporat uşor uleiul si galbenusurile,amestecând cu o paleta.

La fel am procedat cu iaurtul ,vanilia si limoncello.

La final am pus faina amestecata cu praful de copt.

Am pus compozitia într-o tava de chec tapetata cu faina,intercalând rânduri de compozitie si fructe.

Am pus în cuptorul preâncalzit pentru 40 de minute.

La început am lasat focul mai iute,apoi l-am redus.

Faceti testul scobitorii,când aceasta iese curata din chec,puteti sa opriti focul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu iaurt,vişine şi coacăze roşii" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (35)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Biscuiti cu unt

Postat de Lia1

Biscuiti cu unt

1. Se macina nuca obtinand o granulatie medie spre fina. 2. La robot se omogenizeaza untul cu zaharul farin si sarea. 3. Se adauga faina si nuca macinata, se proceseaza putin, doar cat sa se...

Citeste continuarea

Desert tarta cu dovleac si scortisoara

Postat de AlexTeacher

Desert tarta cu dovleac si scortisoara

Blat : Pune oul si zaharul pudra in bolul robotului de bucatarie, porneste-l pe viteza medie si cand acesta a inceput sa capete o culoare albicioasa si o textura mai aerata, adauga untul treptat....

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.02.2013, 22:57
Ce as vrea si eu o feliuta
la 25.02.2013, 22:58
daca promiti ca nu se simte iaurtul gust si eu . Tare bine mai arata
la 25.02.2013, 23:05
foarte faina reteta!
la 25.02.2013, 23:05
Arata super bine
la 25.02.2013, 23:06
Timi,nu se simte ) draga de tine

Vezi toate comentariile (35)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking