Chec cu iaurt,vişine şi coacăze roşii

Postat de diaconta in Prajituri
25 Feb 2013 | 8740 vizualizari
Chec cu iaurt,vişine şi coacăze roşii

Ingrediente

  • 4 oua
  • 200 g zahar
  • 4 linguri ulei
  • 230 g faina
  • 100 g iaurt 10% grasime
  • 20 ml limoncello
  • Vanilie
  • ½ plic praf de copt
  • sare
  • Vişine si coacaze roşii

Mod de preparare

Am separat albusurile de galbenusuri.

Albusurile le-am batut spuma cu un praf de sare,apoi am adaugat zaharul si am mixat pana cand acesta s-a topit .

Am încorporat uşor uleiul si galbenusurile,amestecând cu o paleta.

La fel am procedat cu iaurtul ,vanilia si limoncello.

La final am pus faina amestecata cu praful de copt.

Am pus compozitia într-o tava de chec tapetata cu faina,intercalând rânduri de compozitie si fructe.

Am pus în cuptorul preâncalzit pentru 40 de minute.

La început am lasat focul mai iute,apoi l-am redus.

Faceti testul scobitorii,când aceasta iese curata din chec,puteti sa opriti focul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu iaurt,vişine şi coacăze roşii" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (35)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert prajitura saseasca cu branza dulce

Postat de MotanLaOale

Desert prajitura saseasca cu branza dulce

Se pune laptele la fiert cu un praf de sare si 3 linguri zahar. Cand fierbe se pune grisul si se amesteca sa nu faca cocoloase. Se lasa deoparte. Intr-un castron se amesteca branza cu ouale,...

Citeste continuarea

Desert prajitura Nely

Postat de Dea_Dea

Desert prajitura Nely

Blat 1:  Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Se adauga zaharul si se mixeaza pana devin lucioase, se pun galbenusurile frecate cu ulei, faina amestecata cu praful de copt, iar la...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.02.2013, 22:57
Ce as vrea si eu o feliuta
la 25.02.2013, 22:58
daca promiti ca nu se simte iaurtul gust si eu . Tare bine mai arata
la 25.02.2013, 23:05
foarte faina reteta!
la 25.02.2013, 23:05
Arata super bine
la 25.02.2013, 23:06
Timi,nu se simte ) draga de tine

Vezi toate comentariile (35)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking