Ingrediente
- 300 g unt moale
- 300 g zahar
- 360 g faina
- 6 oua
- 60 g cacao
- 1 plic praf de copt
- esenta vanilie
Mod de preparare
- untul moale de la temperatura camerei il mixam cu zaharul pana capata o consistenta pufoasa , apoi adaugam ouale pe rand, mixand mai departe pana la omogenizare.
- adaugam treptat faina amestecata cu praful de copt, folosind tot mixerul. Compozitia obtinuta o impartim in 2 parti egale; o parte o amestecam cu cacao si omogenizam.
- in tava de guguluf unsa cu ulei si tapetata cu faina asezam compozitia astfel : folosim o lingura pentru aluatul alb si o lingura pentru aluatul maro si asezam pe marginea tavii de jur imprejur o lingura din compozitia alba, o lingura din compozitia maro, una peste alta, pana la finalizarea ambelor compozitii.
- dam tava la cuptor pentru 30 minute; lasam sa se raceasca si o putem felia pentru a o servi simpla sau presarata cu zahar pudra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec tigru guguluf" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (31)
|