Chec tigru guguluf

Postat de ana77 in Prajituri
15 Iul 2012 | 9542 vizualizari
Chec tigru guguluf

By Miremirc careia ii multumesc pt reteta!

Ingrediente

  • 300 g unt moale
  • 300 g zahar
  • 360 g faina
  • 6 oua
  • 60 g cacao
  • 1 plic praf de copt
  • esenta vanilie

Mod de preparare

- untul moale de la temperatura camerei il mixam cu zaharul pana capata o consistenta pufoasa , apoi adaugam ouale pe rand, mixand mai departe pana la omogenizare.

- adaugam treptat faina amestecata cu praful de copt, folosind tot mixerul. Compozitia obtinuta o impartim in 2 parti egale; o parte o amestecam cu cacao si omogenizam.

- in tava de guguluf unsa cu ulei si tapetata cu faina asezam compozitia astfel : folosim o lingura pentru aluatul alb si o lingura pentru aluatul maro si asezam pe marginea tavii de jur imprejur o lingura din compozitia alba, o lingura din compozitia maro, una peste alta, pana la finalizarea ambelor compozitii.

 - dam tava la cuptor pentru 30 minute; lasam sa se raceasca si o putem felia pentru a o servi simpla sau presarata cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec tigru guguluf" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (31)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert prajitura cu mere si branza

Postat de rocsi_1612

Desert prajitura cu mere si branza

Blatul: Untul de la temperatura camerei, il mixati cu ouale si indulcitorul. Adaugati uleiul si vanilia. Faina o amestecati cu praful de copt, bicarbonatul, amestecul pentru turta dulce. Puneti...

Citeste continuarea

Prajitura marmorata cu cirese

Postat de gurita_ta2005

Prajitura marmorata cu cirese

Ciresele se spala bine si se scot samburii. Intr-un bol inalt amestecam ouale cu zaharul tos si zaharul vanilat, pana se face o pasta mai groasa (4-5 minute). Se adauga uleiul, se amesteca...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.07.2012, 18:47
ce frumos e
la 15.07.2012, 18:47
ce frumos arata!
la 15.07.2012, 18:54
Superb!
la 15.07.2012, 18:58
Frumos!
la 15.07.2012, 19:03
frumos tare si bun bun

Vezi toate comentariile (31)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking