Cheesecake cu dovlecei si feta

Postat de RuxyRux in Mancaruri de legume
11 Noi 2010 | 10421 vizualizari
Cheesecake cu dovlecei si feta

Un cheese cake ce poate fi folosit ca aperitiv si la fel de bine ca garnitura...sau chiar ca fel principal...gustos si sanatos!

Ingrediente

  • Ai nevoie de
  • 2 cesti( cani) de dovlecei curatati,spalati si taiati
  • 1 lingurita de sare fina
  • 2 cesti ( cani ) si jumatate de branza feta maruntita
  • 1/2 ceasca parmezan ras
  • 2 cepe taiate
  • 2 catei de usturoi
  • 1/2 ceasca patrunjel taiat marunt
  • coaja de la o lamaie
  • 2 oua batute bine

Mod de preparare

Incingi cuptorul( foc mediu sau 180 grade) Ungi o forma cu unt

Dovleceii ii presari cu sare si ii lasi deoparte, ii presezi usor sa iasa apa daca au... Combina feta cu parmezanul, ceapa, usturoiul, coaja de lamaie, patrunjelul si apoi cu ouale, adauga dovleceii, aseaza totul in forma de tarta( eu am folosit forma de tort in care am asezat hartie sa nu curga), si da la cuptor 60 de min...cand e aproape gata adauga branza feta desupra si mai da la cuptor inca 15 min...si gata...pofta mare

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu dovlecei si feta" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Vinete umplute

Postat de Ksenya

Vinete umplute

Spalam si curatam vinetele de coaja, doar pe jumatate. Incalzim cuptorul la 180 grade C. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt, asezam vinetele curatate, saram si piperam. Ungem cu...

Citeste continuarea

Spanac cu ou posat

Postat de camelia75

Spanac cu ou posat

Mod de preparare: 1.Curatati si spalati foarte bine spanacul. 2.Intr-o cratita(care stiti ca nu lipeste) in uleiul incins,la foc potrivit,caliti timp de 2 minute prazul si usturoiul taiate...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.11.2010, 09:47
Ce bine arata
la 11.11.2010, 10:47
super super
la 11.11.2010, 10:51
Foarte bine arata,felicitari si 5 furcu.
la 11.11.2010, 10:54
la 11.11.2010, 10:57
excelenta idee! 5furculite!

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking