Cheesecake marmorat a la Simona Anomiss

Postat de Bucataras in Prajituri
29 Apr 2009 | 11331 vizualizari
Cheesecake marmorat a la Simona Anomiss

“Buna. Va urmaresc de ceva vreme si acum m-am decis sa va impartasesc o reteta si sa si particip cu ea la concursul Reteta mea. Este o prajitura delicata si fina pe care o savurezi in orice moment cu mare placere”, ne scrie Simona. Multumiiim muuuult si bafta in concurs!

Ingrediente

  • Blat
  • 250 g biscuiti graham pisati
  • 100 g unt
  • 100 g ciocolata ( o ciocolata neagra)
  • Crema de branza
  • 3oua
  • 800 g crema de branza tip Philadelphia
  • 200g smantana
  • 200 g zahar
  • vanilie sau o pastaie de vanilie curatata din care folosim semintele
  • 1 borcan dulceata capsuni/afine/zmeura

Mod de preparare

Batem ouale, adaugam 600 g din crema de branza, 100 g din smantana , zaharul, vanilia si omogenizam bine . Adaugam  crema alba de branza peste blatul de biscuiti, nivelam cu o lingura. Din 200 g crema de branza, 100 g smantana si cateva linguri de dulceata facem crema colorata, pe care o amestecam cat mai fantazist in tava , cu crema alba de branza( eu am pus cate o lingura mare de crema colorata din loc in loc si cu un bat de frigaruie am trasat cercuri in crema). Coacem 40 min, cel mult o ora la foc mic spre potrivit, stingem focul si lasam prajitura in cuptorul oprit pana la racire ( chiar daca mijlocul inca e moale si tremura usor la atingere, prajitura e coapta)

Se poate orna cu dulceata sau cu jeleu din 1 plic de tort gelee rosu care se prepara dupa instructiunile de pe plic si care se toarna rapid pe prajitura, inclinand usor pt a se acoperi suprafata
Se lasa pana a doua zi la rece si se serveste cu mare pofta !

Cu drag,

Simona (Anomiss) Alexandru - Bucuresti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake marmorat a la Simona Anomiss" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert gogosi pufoase

Postat de ralu_ca

Desert gogosi pufoase

Intr-un bol am sfaramat drojdia si am adaugat putin zahar, 1 lingurita, putin lapte caldut si amestecam pana se dizolva si 2 lingurite de faina. Am amestecat pana obtinem o maia semi lichida,...

Citeste continuarea

Reteta de prajitura Fanta cu branza si blat de cacao

Postat de mirela0911

Reteta de prajitura Fanta cu branza si blat de cacao

Iata cum se prepara  Reteta de prajitura Fanta cu branza si blat de cacao Blatul: Se separa ouale. Albusurile se mixeaza spuma tare cu un praf de sare. Se lasa deoparte....

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.04.2010, 10:31
excelent! in sfarsit am venit acasa, azi e ziua cea mare de prajiturit acum ma apuc de el!!! ps. v-am dus lipsa, bucatarasilor
la 26.05.2010, 22:32
arata foarte bine,am lasat si furculitele
la 23.06.2010, 19:45
superba!
la 17.07.2010, 21:52
la 04.03.2011, 17:19

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking