Chifla cu ou Testoasa

Postat de epurasha2bb in Mancare copii
11 Mai 2010 | 3702 vizualizari
Chifla cu ou Testoasa

ca sa-i bucuram pe copii:)

Ingrediente

  • 2 chifle cu model pe spate
  • 1 ou de gaina de tara
  • 1 lingura de cascaval ras
  • putin unt pt.uns

Mod de preparare

Luati o chifla si o taiati putin pe mijloc si tinand-o in mana asa intredeschisa spargeti cu cealalta mana un ou si asezati-l inauntrul chiflei asa crud. Inchideti marginile chiflei si le prindeti cu o scobitoare , ungeti chifla cu unt deasupra si bagati la cuptor cateva minute.Scoateti chifla si deschideti putin pentru a adauga si cascavalul ras.Inchideti la loc si asezati pe o farfurie  in mijloc, aceasta va fi carapacea testoasei.

Din cealalta chifla decupati un cerculet cu gura biberonului(acesta va fi capul) si apoi taiati cu cutitul 4 bucati din margine drept labutele tastoasei.Faceti mici puncte albe pt,nas si ochi din iaurt si gurita dintr-o bucatica de ardei rosu.Apoi asezati cateva bucatele de ceapa verde drept par.E delicios si haios!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifla cu ou Testoasa" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Caş la cuptor

Postat de Lia1

Caş la cuptor

1. Din timp, pui casul la scurs daca mai pastreaza zer. 2. Preancalzesti cuptorul la 180 grade. 3. Sfarami casul. 4. Ungi cu untul o oala/cratita ceramica (de pamant). Asezi tot casul...

Citeste continuarea

Spaghete cu carne tocata si sos de rosii

Postat de Pungasa_Rogue

Spaghete cu carne tocata si sos de rosii

Se prajeste carnea in ulei, data cu putina sare si piper, pana cand scade zeama pe care o lasa. Se adauga vinul si 100 ml apa si se lasa sa fiarba. Dupa ce scad vinul si apa, se adauga ceapa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.05.2010, 16:08
ha,ha,ha...................frumoasa testoasa..............cred ca cei mai incantati au fost copii..............
la 11.05.2010, 16:27
ce fericita o fi bebelusa cu o asa mamica
la 11.05.2010, 17:19
la 11.05.2010, 20:18
la 11.05.2010, 20:30
ce tare!

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking