Chifla cu ou Testoasa

Postat de epurasha2bb in Mancare copii
11 Mai 2010 | 3708 vizualizari
Chifla cu ou Testoasa

ca sa-i bucuram pe copii:)

Ingrediente

  • 2 chifle cu model pe spate
  • 1 ou de gaina de tara
  • 1 lingura de cascaval ras
  • putin unt pt.uns

Mod de preparare

Luati o chifla si o taiati putin pe mijloc si tinand-o in mana asa intredeschisa spargeti cu cealalta mana un ou si asezati-l inauntrul chiflei asa crud. Inchideti marginile chiflei si le prindeti cu o scobitoare , ungeti chifla cu unt deasupra si bagati la cuptor cateva minute.Scoateti chifla si deschideti putin pentru a adauga si cascavalul ras.Inchideti la loc si asezati pe o farfurie  in mijloc, aceasta va fi carapacea testoasei.

Din cealalta chifla decupati un cerculet cu gura biberonului(acesta va fi capul) si apoi taiati cu cutitul 4 bucati din margine drept labutele tastoasei.Faceti mici puncte albe pt,nas si ochi din iaurt si gurita dintr-o bucatica de ardei rosu.Apoi asezati cateva bucatele de ceapa verde drept par.E delicios si haios!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifla cu ou Testoasa" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Tortellini cu sunculita si fasole verde

Postat de mihaelar63

Tortellini cu sunculita si fasole verde

 Sunca de praga se taie fasii si se prajeste in ulei pana devine usor crocanta. Se scoate cu o paleta sunca din vas si se pune in uleiul incins o caciulie de usturoi taiata in...

Citeste continuarea

Pizza palmieri

Postat de momo121

Pizza palmieri

    Aluatul il scoatem din frigider (sau congelator) si-l lasam sa ajunga la temperatura camerei, apoi il desfacem.     Intre timp ne ocupam de bucata de salam si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.05.2010, 16:08
ha,ha,ha...................frumoasa testoasa..............cred ca cei mai incantati au fost copii..............
la 11.05.2010, 16:27
ce fericita o fi bebelusa cu o asa mamica
la 11.05.2010, 17:19
la 11.05.2010, 20:18
la 11.05.2010, 20:30
ce tare!

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking